Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7825/80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7825/80. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7825/80 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7825/80 te teleladen.


PHILIPS HD7825/80 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5345 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7825/80

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] De SENSEO® Quadrante is nog altijd het gebruiksvriendelijke Philips SENSEO® koffiepadsysteem, maar dan in een nieuw jasje. Sensationele koffie · Uniek koffiezetsysteem voor een optimale smaak · Veel koffiepadvarianten voor meer keus · Verrukkelijke schuimlaag voor een speciaal koffiemoment Ontwerp · Modern ontwerp Ultiem gemak · Afneembaar waterreservoir voor minder vaak bijvullen · Instelbare lekbak voor koppen van verschillende formaten · Een of twee kopjes SENSEO® koffie in minder dan een minuut Koffiepadsysteem Quadrante HD7825/80/60 Kenmerken Uniek koffiezetsysteem Verrukkelijke schuimlaag op uw koffie Specificaties Technische specificaties · · · · · · · · Vermogen: 1450 W Voltage: 220-240 V Frequentie: 50 - 60 Hz Snoerlengte: 100 cm Capaciteit waterreservoir: 1, 2 / 8 l/kop Automatische uitschakeling: 30 minuut/minuten Hoogte schenktuit: 97-117 mm Hoeveelheid zwarte koffie die kan worden gezet: 120 ml Ontwerpspecificaties Uniek SENSEO® koffiezetsysteem van Philips en Douwe Egberts. Elk kopje wordt vers gezet en bevat de perfecte balans tussen koffie en water: de garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma. · Kleur(en): Donker gestreept · Materialen: Plastic Dankzij het heerlijke SENSEO® koffieassortiment van Douwe Egberts en het unieke SENSEO® koffiezetsysteem heeft uw perfecte kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke schuimlaag; het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit. Land van herkomst Afmetingen · Land van herkomst: Polen · Afmetingen (BxHxD): 180 x 285 x 250 mm · Afmetingen van de verpakking (BxHxD): 224 x 328 x 320 mm · Veel koffiepadvarianten Extra groot waterreservoir Met meer dan 250 jaar ervaring weet Douwe Egberts precies hoe de zorgvuldig uitgekozen koffiebonen moeten worden gebrand en gemaald voor de beste smaak. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7825/80

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7825/80 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag