Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7810/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7810/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7810/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7810/90 te teleladen.


PHILIPS HD7810/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (739 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7810/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Dit unieke systeem combineert de gebruiksvriendelijke SENSEO® koffiemachine met de speciaal ontwikkelde Douwe Egberts SENSEO® koffiepads, voor koffie met een volle, ronde koffiesmaak en een heerlijk schuimlaagje. Sensationele koffie · Uniek koffiezetsysteem voor een optimale smaak · Verrukkelijke schuimlaag voor een speciaal koffiemoment · Veel koffiepadvarianten voor meer keus Ultiem gemak · Een of twee kopjes SENSEO® koffie in minder dan een minuut · Afneembaar waterreservoir voor minder vaak bijvullen · Automatische uitschakeling om energie te besparen Ontwerp · Karakteristiek gebogen SENSEO®-ontwerp · Hoogwaardige afwerking met metallic accenten Koffiepadsysteem HD7810/90/50 Origineel Speciale afwerking Kenmerken Uniek koffiezetsysteem Verrukkelijke schuimlaag op uw koffie Specificaties Technische specificaties · · · · · · · · Vermogen: 1450 W Voltage: 220 - 240 V Frequentie: 50 - 60 Hz Snoerlengte: 100 cm Capaciteit waterreservoir: 0, 75/5 l/kop Automatische uitschakeling: 60 minuut/minuten Hoogte schenktuit: 97 mm Hoeveelheid zwarte koffie die kan worden gezet: 120 ml Ontwerpspecificaties · Kleur(en): Zilver · Materialen: Plastic, lakafwerking Uniek SENSEO® koffiezetsysteem van Philips en Douwe Egberts. [. . . ] Elk kopje wordt vers gezet en bevat de perfecte balans tussen koffie en water: de garantie voor een volle, ronde smaak en een verrukkelijk aroma. Dankzij het heerlijke SENSEO® koffieassortiment van Douwe Egberts en het unieke SENSEO® koffiezetsysteem heeft uw perfecte kopje koffie altijd een rijke en verrukkelijke schuimlaag; het bewijs voor een overheerlijke smaak en hoge kwaliteit. Land van herkomst · · Land van herkomst: Polen Twee kopjes koffie in minder dan een minuut Veel koffiepadvarianten Met SENSEO® kunt u al in ongeveer 30 seconden genieten van een verrukkelijk, vers gezet kopje koffie en in minder dan een minuut van twee kopjes koffie. Met meer dan 250 jaar ervaring weet Douwe Egberts precies hoe de zorgvuldig uitgekozen koffiebonen moeten worden gebrand en gemaald voor de beste smaak. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7810/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7810/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag