Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7693/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7693/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7693/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7693/90 te teleladen.


PHILIPS HD7693/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2001 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7693/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als u volledig wilt profiteren van de ondersteuning die Philips biedt, registreer uw product dan op www. 2 Belangrijk Lees deze gebruiksaanwijzing zorgvuldig door voordat u het apparaat gaat gebruiken. [. . . ] D Opmerking: Als u gebruikmaakt van Aroma Control, dient u altijd eerst het waterreservoir te vullen met water voordat u gemalen koffie in het filterzakje doet. d Opmerking: Als u de koffiesterkte instelt , moet de filterhouder in het apparaat zitten. 4 Neem het waterreservoir van het apparaat en vul het met schoon, koud kraanwater (fig. 4 Klaarmaken voor gebruik Plaats het apparaat op een vlakke en stabiele ondergrond. 3 U kunt overtollig snoer opbergen door het in de opening aan de achterzijde van de koffiezetter te duwen (fig. 1 Het apparaat doorspoelen 1 Neem het waterreservoir van het apparaat en vul het met schoon, koud kraanwater (fig. Indd 34 8/16/13 8:22 AM 5 Plaats het waterreservoir op de juiste manier terug op het apparaat (fig. D Opmerking: Als u Aroma Control wilt gebruiken om de juiste balans tussen gemalen koffie en water te bepalen, gebruik dan geen permanent filter. Het gewicht van dit filter verstoort de balans tussen koffie en water bij Aroma Control. 8 Schep gemalen koffie (snelfiltermaling) in het filter, totdat de Aroma Control-indicator op de OK-stand staat en sluit vervolgens het deksel van de filterhouder (fig. 10 Zodra al het water door het filter is gelopen, kunt u de kan uit het apparaat nemen. B Waarschuwing: Als u de kan langer dan 30 seconden verwijdert voordat al het water door het filter is gelopen, kan het filter overstromen. [. . . ] Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. 10 Garantie en ondersteuning Als u informatie of ondersteuning nodig hebt, bezoek dan www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7693/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7693/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag