Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7688

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7688. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7688 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7688 te teleladen.


PHILIPS HD7688 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1717 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7688

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Als uw apparaat meer stoom begint te produceren, kan dit een indicatie zijn dat er sprake is van kalkontwikkeling in uw apparaat. U kunt de koffiezetter ontkalken met blanke azijn met 4% azijnzuur of met een vloeibare ontkalker. Opmerking: Als u niet op de hoogte bent van de waterhardheid in uw woongebied en u bent niet in de gelegenheid om contact met uw waterleidingbedrijf op te nemen, raden wij u aan om het apparaat iedere maand te ontkalken. [. . . ] - Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk en soortgelijk gebruik zoals: - in keukens (voor personeel) in winkels, kantoren en andere werkomgevingen; - in boerderijen; - door gasten in hotels, motels en andere verblijfsaccommodaties; - in Bed & Breakfast-achtige omgevingen. - Gebruik voor het schoonmaken geen alkalische schoonmaakmiddelen, maar gebruik een zachte doek en een beetje afwasmiddel om schade aan het apparaat te voorkomen. Naleving van richtlijnen Deze machine voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits de machine op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is deze veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. als de machine is uitgeschakeld , is het energieverbruik lager dan 0 , 5 watt. Dit betekent dat deze machine aan EU-richtlijn 2009/125/EG voldoet, waarin de eisen inzake ecologisch ontwerp voor energieverbruikende producten zijn vastgelegd. Voor het eerste gebruik Zorg ervoor dat u het apparaat op een vlakke en stabiele ondergrond plaatst. Spoel het apparaat uit hygiënisch oogpunt door het waterreservoir te vullen met koud vers water en plaats de kan. Laat het apparaat werken totdat het waterreservoir leeg is (zie stap 1 t/m 9 aan de binnenkant van de omslag). Het apparaat gebruiken Koffiezetten Opmerking: Zorg ervoor dat de kan goed is geplaatst. Als de kan niet goed is geplaatst, wordt de druppelstop automatisch geactiveerd. Let op:Verwijder het waterreservoir met filterhouder niet uit de behuizing tijdens het koffiezetten, aangezien er heet water in de filterhouder zit. , , Glazen kan: u kunt de kan op de warmhoudplaat laten staan om de koffie warm te houden en de smaak te behouden. 3 Druk op de aan/uitknop om het apparaat in te schakelen en laat het apparaat een hele koffiezetcyclus afmaken (zie hoofdstuk ‘Het apparaat gebruiken’). [. . . ] Als u de kan meer dan 20 seconden verwijdert voordat al het water door het filter is gelopen, kan het filter overstromen. De koffie krijgt pas de gewenste smaak aan het einde van de koffiezetcyclus. Daarom raden wij u aan de kan niet te verwijderen om de koffie voor het einde van de koffiezetcyclus uit te schenken. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7688

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7688 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag