Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7686/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7686/90. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7686/90 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7686/90 te teleladen.


PHILIPS HD7686/90 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1398 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7686/90

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Ervaring of kennis hebben, als iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt, en zij de gevaren van het gebruik begrijpen. Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. Laat het netsnoer niet over de rand van de tafel of het aanrecht hangen waarop het apparaat staat. [. . . ] 2 Waarschuwing voordat u het apparaat gaat •• Controleer of het voltage dat schoonmaken en als er tijdens het wordt aangegeven op het koffiezetten problemen optreden. Apparaat, overeenkomt met de •• Om lekkage te voorkomen dient plaatselijke netspanning voordat u u de thermoskan altijd rechtop te het apparaat aansluit. €• Gebruik het apparaat niet indien •• Tijdens het koffiezetten worden de stekker, het netsnoer of het het onderste deel van het apparaat zelf beschadigd is. €• Indien het netsnoer beschadigd is, •• Dit apparaat is bedoeld voor moet het worden vervangen door huishoudelijk en soortgelijk Philips, een door Philips geautoriseerd gebruik zoals: in keukens (voor servicecentrum of personen met personeel) in winkels, kantoren vergelijkbare kwalificaties om gevaar en andere werkomgevingen; te voorkomen. In boerderijen; door gasten •• Dit apparaat kan worden gebruikt in hotels, motels en andere door kinderen vanaf 8 jaar en verblijfsaccommodaties; in Bed & door personen met verminderde Breakfast-achtige omgevingen. 4  lektromagnetische E velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle toepasselijke richtlijnen en voorschriften met betrekking tot elektromagnetische velden. 7 Laat het apparaat ten minste 3 minuten afkoelen voordat u koffie gaat zetten. 1 Koffiezetten Deze koffiezetter is voorzien van Aroma Control, waarmee u de koffiesterkte aan uw eigen smaak kunt aanpassen. 4 Maak de kan en de filterhouder schoon in warm water met een beetje afwasmiddel of in de vaatwasmachine. 3 Maak het waterreservoir schoon in warm water, desgewenst met wat afwasmiddel. D Opmerking: Als u een afwasborstel gebruikt, pas dan op dat u het ventiel onder in het waterreservoir niet beschadigt. B Waarschuwing: Gebruik geen voorwerp met scherpe randen om de waterinlaat op de machine schoon te maken. 4 Spoel het waterreservoir na het schoonmaken met schoon water en plaats het terug op het apparaat. Het apparaat meet de hoeveelheid kalkvorming en geeft aan wanneer het moet worden ontkalkt. €• Het gele ontkalkingslampje gaat branden wanneer u het apparaat moet ontkalken (fig. U kunt het apparaat als volgt ontkalken: 1 Vul het waterreservoir met blanke azijn (4% azijnzuur). [. . . ] U kunt het apparaat als volgt ontkalken: 1 Vul het waterreservoir met blanke azijn (4% azijnzuur). Laat het apparaat 3 minuten afkoelen voordat u met de tweede koffiezetcyclus begint. 3 Laat het apparaat nog twee keer met koud, vers water werken om alle azijnresten weg te spoelen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7686/90

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7686/90 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag