Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 7566/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 7566/20. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 7566/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 7566/20 te teleladen.


PHILIPS HD 7566/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1645 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 7566/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer, voordat u het apparaat aansluit, of het op het apparaat vermelde voltage overeenkomt met de netspanning in uw woning. [. . . ] Gebruik het apparaat niet als de stekker, het snoer of het apparaat zelf beschadigd is. Houd het apparaat buiten bereik van kinderen en zorg ervoor dat zij niet aan het snoer kunnen trekken. Maak de kan en filterhouder schoon (zie hoofdstuk 'Schoonmaken'). Overtollig snoer kunt u aan de achterzijde van het apparaat opbergen (fig. Bij normaal gebruik: - 2 of 3 keer per jaar als u zacht water gebruikt (minder dan 18ºDH); - 4 of 5 keer per jaar als u hard water gebruikt (meer dan 18ºDH). Vraag uw waterleidingbedrijf naar informatie over de waterhardheid in uw woongebied. - Gebruik ontkalkingsmiddel of vul het waterreservoir met blanke azijn. Laat het apparaat afkoelen voordat u het voor de tweede keer laat werken. [. . . ] - Laat het apparaat daarna nog twee keer met vers, koud water werken om azijn en kalkresten te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 7566/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 7566/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag