Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7563 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7563. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7563 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7563 te teleladen.


PHILIPS HD7563 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1440 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HD7563 (1645 ko)
   PHILIPS HD7563 (1754 ko)
   PHILIPS HD7563 BROCHURE (1435 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7563BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] verpakking): 2, 1 kg Opbergvak voor snoer Antislipvoetjes Doorzichtig waterreservoir Verlichte aan/uitknop Verwijderbaar zwenkfilter Druppelstop Vaatwasmachinebestendige onderdelen Aromakan Algemene specificaties Een handig mondstuk roert de koffie voor optimale smaak Verwijderbaar zwenkfilter waardoor u eenvoudig kunt vullen en schoonmaken. Accessoires · Aromakan · · · · · · · Supersnel koffiezetten Druppelstop Supersnelle pomp voor een optimaal aroma. Waterniveauaanduiding Technische specificaties Vermogen: 1000 W Voltage: 220-240 V Frequentie: 50/60 Hz Snoerlengte: 0, 85 m Capaciteit: 1, 2/10-15 l/kop Koffiezettijd: < 10 minuut/minuten Doorzichtig waterreservoir laat waterniveau zien. Druppelstop om het koffiezetten te onderbreken wanneer u maar wilt. Opbergvak voor snoer Verlichte aan/uitknop Voor het eenvoudig opbergen van overbodig snoer. Een lampje geeft aan wanneer de koffiezetter is ingeschakeld. Publicatiedatum 2010-06-11 Versie: 1. 0. 1 © 2010 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7563

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7563 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag