Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7562/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7562/40. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7562/40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7562/40 te teleladen.


PHILIPS HD7562/40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1645 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7562/40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Philips Koffiezetapparaat Glas Aroma Swirl zwart/metaal HD7562/40/20 Heerlijke koffie tot en met de laatste druppel Aroma Swirl circuleert de koffie voor optimale smaak Elegant koffiezetapparaat met Aroma Swirl: een handig mondstuk in de koffiekan dat de koffie roert voor een optimale verspreiding van het aroma door de hele kan. Geniet van een rijk aroma · Aroma Swirl circuleert de koffie voor optimale smaak · Supersnelle pomp voor een optimaal aroma · De aromakan houdt de koffiesmaak optimaal Ervaar het gemak · Druppelstop om het koffiezetten te onderbreken wanneer u maar wilt · Een lampje geeft aan wanneer de koffiezetter is ingeschakeld · Vaatwasmachinebestendige onderdelen voor eenvoudig schoonmaken · Doorzichtig waterreservoir laat waterniveau zien · Verwijderbaar zwenkfilter waardoor u eenvoudig kunt vullen en schoonmaken · Voor het eenvoudig opbergen van overbodig snoer Koffiezetapparaat HD7562/40/20 Glas Aroma Swirl zwart/metaal Kenmerken Aroma Swirl Aromakan De aromakan houdt de koffiesmaak optimaal. Specificaties Ontwerpspecificaties · · · · · · · · · · · · · Waterniveauaanduiding Gewicht: 1, 7 kg Materialen: PP/roestvrij staal/glazen kan Afmetingen (L x B x H): 223 x 256 x 358 mm Kleur(en): Zwart/metaal Gewicht (incl. verpakking): 2, 2 kg Opbergvak voor snoer Antislipvoetjes Doorzichtig waterreservoir Verlichte aan/uitknop Verwijderbaar zwenkfilter Druppelstop Vaatwasmachinebestendige onderdelen Aromakan Algemene specificaties Een handig mondstuk roert de koffie voor optimale smaak Accessoires Doorzichtig waterreservoir laat waterniveau zien. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7562/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7562/40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag