Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7448/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7448/10. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7448/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7448/10 te teleladen.


PHILIPS HD7448/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8457 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7448/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Laat het netsnoer niet over de rand van de tafel of het aanrecht hangen waarop het apparaat staat. 3 Let op •• Plaats het apparaat niet op een heet oppervlak en voorkom dat het netsnoer in contact komt met hete oppervlakken. [. . . ] €¢â€¢ Voor kleine koppen: gebruik een afgestreken maatlepel gemalen koffie per kop. Wacht tot al het water door het filter is gelopen voordat u de kan van de warmhoudplaat neemt. B Waarschuwing: Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. B Waarschuwing: Dompel het apparaat nooit in water of een andere vloeistof en spoel het ook niet af onder de kraan. B Waarschuwing: Haal altijd de stekker uit het stopcontact voordat u het apparaat schoonmaakt. 4 Maak de kan, het deksel en de uitneembare filterhouder schoon in warm water met een beetje afwasmiddel of in de vaatwasmachine. 7 Ontkalken Regelmatig ontkalken verlengt de levensduur van het apparaat en en garandeert langdurig een optimaal zetresultaat en een constante zettijd. Neem contact op met uw waterleidingbedrijf voor informatie over de waterhardheid in uw woongebied. U kunt de koffiezetter ontkalken met blanke azijn met 4% azijnzuur of met een vloeibare ontkalker. 1 Vul het waterreservoir met ongeveer 600 ml blanke azijn (4% azijnzuur). D Opmerking: Plaats geen filter met gemalen koffie in de filterhouder. Druk op de aan/uitknop om het apparaat in te schakelen en laat het apparaat twee keer werken (zie hoofdstuk ‘Het apparaat gebruiken’). Laat het apparaat afkoelen voordat u het voor de tweede keer laat werken. Laat het apparaat nog twee keer met schoon, koud water werken om alle resten azijn/ ontkalker en kalk weg te spoelen. [. . . ] Het apparaat produceert Zorg ervoor dat het apparaat niet wordt geblokkeerd door veel lawaai of stoom tijdens kalkaanslag. Zorg ervoor dat de afdekkap op het waterreservoir is geplaatst voordat u de gemalen koffie in het filter doet. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7448/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7448/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag