Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7140/55 DUO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7140/55 DUO. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7140/55 DUO handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7140/55 DUO te teleladen.


PHILIPS HD7140/55 DUO : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (397 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7140/55 DUO

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. Gevaar -- Dompel het apparaat nooit in water of een andere vloeistof en spoel het ook niet af onder de kraan. Waarschuwing -- Controleer of het voltage dat wordt aangegeven op het apparaat, overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. [. . . ] Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Klaarmaken voor gebruik 1 Plaats het apparaat op een vlakke en stabiele ondergrond. 3 Wikkel overtollig snoer rechtsom rond de snoeropbergmogelijkheid aan de achterzijde van het apparaat (fig. NEDERLANDS 25 Het apparaat gebruiken 1 Vul de kop of koppen die u wilt gebruiken met vers, koud water. €¯3) , , Sommige typen zijn voorzien van een permanent filter (fig. Opmerking: U kunt het permanente filter ook afzonderlijk bestellen (zie hoofdstuk ‘Accessoires bestellen’). -- Gebruik ongeveer twee afgestreken maatlepels gemalen koffie voor elke kop als u grote koppen gebruikt (bijvoorbeeld de koppen die bij het apparaat worden geleverd). -- Gebruik een afgestreken maatlepel gemalen koffie voor elke kop wanneer u kleinere koppen gebruikt. Verwijder de kop of koppen niet terwijl het apparaat aan het koffiezetten is. Opmerking:Tijdens het koffiezetten kunt u het apparaat uitsluitend uitschakelen door de stekker uit het stopcontact te halen. Als u de stekker daarna weer in het stopcontact steekt, gaat het apparaat verder met koffiezetten totdat het waterreservoir leeg is. Wacht, nadat het aan-lampje is uitgegaan, totdat er geen koffie meer uit de koffietuiten drupt voordat u de kop of koppen verwijdert. -- De druppelstop zorgt ervoor dat er na het koffiezetten geen koffie op de lekplaat lekt. door de druppelstop kan er wat water in de filterhouder achterblijven. 8 Als u een papieren filter hebt gebruikt, gooi het dan weg (fig. Laat het apparaat ten minste 4 minuten afkoelen voordat u opnieuw koffie gaat zetten. [. . . ] Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie en service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7140/55 DUO

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7140/55 DUO zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag