Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 7019/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 7019/10. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 7019/10 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 7019/10 te teleladen.


PHILIPS HD 7019/10 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (8068 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 7019/10

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer, voordat u het apparaat aansluit, of het op het apparaat vermelde voltage overeenkomt met de netspanning in uw woning. [. . . ] 3 Laat het apparaat daarna nog twee keer met vers, koud water werken om azijn en kalkresten te verwijderen. Laat het apparaat afkoelen voordat u het voor de tweede keer laat werken. Overtollig snoer kunt u aan de achterzijde van het apparaat opbergen (fig. Vul het waterreservoir met koud, vers water tot de MAX-aanduiding en zet de kan op zijn plaats (fig. Laat het apparaat ten minste 3 minuten afkoelen voordat u opnieuw koffie gaat zetten. 3 Maak de kan en de afneembare filterhouder schoon in heet water met een beetje afwasmiddel of in de afwasmachine (fig. Bij normaal gebruik: - 2 of 3 keer per jaar als u zacht water gebruikt (minder dan 18cDH); - 4 of 5 keer per jaar als u hard water gebruikt (meer dan 18cDH). Vraag uw waterleidingbedrijf naar informatie over de waterhardheid in uw woongebied. [. . . ] 1 Gebruik ontkalkingsmiddel of vul het waterreservoir met witte azijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 7019/10

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 7019/10 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag