Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7011/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7011/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HD7011/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD7011/00 te teleladen.


PHILIPS HD7011/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2866 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD7011/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat de koffie in de pad gelijkmatig is verdeeld en druk de pad licht aan in de padhouder. -- Gebruik alleen SENSEO® espresso-koffiepads, want deze zijn speciaal ontwikkeld om SENSEO® espressokoffie te zetten in de SENSEO® koffiemachine met de speciale SENSEO® espresso-padhouder. -- Iedere SENSEO® espresso-koffiepad bevat een optimale hoeveelheid koffie voor één glas SENSEO® espressokoffie. [. . . ] Gebruik nooit gescheurde pads of losse koffie, want hierdoor kan de machine verstopt raken. 7 Plaats een glas (of kop) met een inhoud van ten minste 90 maar niet meer dan 110 ml onder de koffietuit. , , De SENSEO® machine begint met het zetten van SENSEO® espressokoffie. , , De machine levert automatisch de optimale hoeveelheid water voor één glas SENSEO® espressokoffie. U kunt het zetten van SENSEO® espressokoffie altijd onderbreken door op de aan/ uitknop te drukken. Als u de machine weer inschakelt nadat u het koffiezetproces hebt onderbroken, maakt de machine de onderbroken koffiezetcyclus niet af. Verwijder het waterreservoir niet tijdens het koffiezetten, want hierdoor gaat de machine lucht aanzuigen. Als dit gebeurt, wordt het volgende glas (of de volgende kop) slechts gedeeltelijk gevuld. 9 Verwijder de SENSEO® espressopadhouder na gebruik en gooi de gebruikte SENSEO® espressopad weg. U kunt dit op twee manieren doen: 1 Zet uw SENSEO® espressoglas onder de koffietuit en plaats de SENSEO® espresso-padhouder zonder pad in de machine. € Als u een SENSEO® model HD7862 of HD7828 hebt, kunt u SENSEO® espressokoffie zetten met de espressopadhouder en door de koffiesterkteknop naar ( te draaien voor normale koffie. € Als u een SENSEO® model HD7860, HD7843, HD7841, HD7840, HD7827, HD7825, HD7824, HD7822 of HD7820 hebt, kunt u SENSEO® espressokoffie zetten met de espressopadhouder door stap 1 tot en met 9 hieronder te volgen. Als u een SENSEO® model HD7852, HD7850, HD7842, HD7835 of HD7830 hebt, kunt u op twee manieren SENSEO® espressokoffie zetten: 1 Gebruik de SENSEO® espressopadhouder en de SENSEO® espressopad op de stand voor een middelgrote kop koffie g. 2 Gebruik een standaard SENSEO® 1-kops padhouder en de SENSEOespressopad op de stand voor een middelgrote kop koffie f. 1 Vul het waterreservoir met koud water tot de MAX-aanduiding en plaats het terug in de machine. Giet nooit melk, koffie, heet water of koolzuurhoudend water in het waterreservoir. --Zorg dat u het waterreservoir ten minste vult tot het MIN-niveau voor 2 koppen voordat u koffie gaat zetten. Een vol waterreservoir stelt u in staat een aantal keren koffie te zetten. [. . . ] Een vol waterreservoir stelt u in staat een aantal keren koffie te zetten. Hierdoor hoeft u het waterreservoir niet telkens te vullen wanneer u een glas SENSEO® espressokoffie wilt zetten. , , Het lampje in de aan/uitknop knippert terwijl het water wordt opgewarmd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD7011/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD7011/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag