Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD-7006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD-7006. Wij hopen dat dit PHILIPS HD-7006 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD-7006 te teleladen.


PHILIPS HD-7006 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2866 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD-7006

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Reasons to descale: -- It prolongs the life of your SENSEO® coffee machine -- It ensures maximum cup volume -- It ensures maximum coffee temperature -- The machine produces less sound during brewing -- It prevents malfunctioning Descale your SENSEO® coffee machine properly! [. . . ] Voor een volledige ontkalkingsprocedure gebruikt u twee zakjes om twee ontkalkermengsels voor te bereiden (behalve voor de SENSEO® Latte Select en SENSEO® Cappuccino Select, waarvoor slechts één ontkalkingsmengsel is vereist). € Een zakje ontkalker voor SENSEO® is voldoende voor een liter ontkalkermengsel. Als de ontkalkingsprocedure niet juist wordt uitgevoerd, blijven er kalkresten achter in de machine. Hierdoor ontwikkelt de kalk zich sneller en kan de machine permanent en onherstelbaar worden beschadigd. Bij oogcontact direct met veel water spoelen en contact opnemen met een arts. Neem bij inslikken direct contact op met een arts en laat deze verpakking zien. [. . . ] Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD-7006

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD-7006 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag