Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6360

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6360. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 6360 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6360 te teleladen.


PHILIPS HD 6360 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1537 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HD6360 ANNEXE 1 (22556 ko)
   PHILIPS HD 6360 (1817 ko)
   PHILIPS HD6360 ANNEXE 1 (22556 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 6360

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Raak nooit de buitenkant van het apparaat aan wanneer het is ingeschakeld. -- Draai de temperatuurregelaar altijd naar 0 voor u de stekker van het apparaat uit het stopcontact haalt. -- Laat het apparaat volledig afkoelen voordat u de grillplaat verwijdert of het apparaat schoonmaakt of opbergt. -- Laat het apparaat afkoelen voor u de vetopvangbak of rookbakje verwijdert of leegt. [. . . ] 3 Stel de temperatuurregelaar in op de gewenste Opmerking: Het is normaal dat er wat rook ontsnapt langs de zijkanten van het deksel. €6) Let op: Snijd nooit ingrediënten terwijl ze op de grillplaat liggen en gebruik geen metalen keukengerei om de ingrediënten om te draaien, omdat u hiermee de antiaanbaklaag kunt beschadigen. 9 Wanneer de ingrediënten gaar zijn, opent u het glazen deksel, haalt u Opmerking:Wanneer het indicatielampje tijdens het grillen gaat branden, is het apparaat opnieuw aan het opwarmen. De ingrediënten van de grillplaat en draait u de temperatuurregelaar weer terug naar 0. Let op: Snijd nooit ingrediënten terwijl ze op de grillplaat liggen en gebruik geen metalen keukengerei om de ingrediënten om te draaien, omdat u hiermee de antiaanbaklaag kunt beschadigen. 7 Wanneer de ingrediënten gaar zijn, haalt u ze van de grillplaat. U kunt de rooksnippers ook eerst in koud water dompelen en ze daarna weggooien. Let op: Gebruik geen metalen keukengerei om de ingrediënten van de grillplaat te halen, omdat u hiermee de antiaanbaklaag kunt beschadigen. Let op: Beweeg of verplaats het apparaat niet tijdens gebruik of wanneer het apparaat nog heet is. let op: Laat het apparaat afkoelen voor u het vastpakt of schoonmaakt. Met stoom grillen Voor mals vlees kunt u grillen met de stoom die door een vloeistof wordt geproduceerd, bijvoorbeeld water of wijn. Let op: Gebruik nooit heet water of water dat net heeft gekookt om het stoomreservoir te vullen, anders zou het reservoir kunnen overlopen. 3 Vul het stoomreservoir met water, wijn of een andere alcoholische temperatuurregelaar weer op 0. Let op: Gebruik geen metalen keukengerei om de ingrediënten van de grillplaat te halen, omdat u hiermee de antiaanbaklaag kunt beschadigen. Let op: Beweeg of verplaats het apparaat niet tijdens gebruik of wanneer het apparaat nog heet is. Met rook grillen U kunt uw voedsel grillen met de rook van rooksnippers voor een rokerige smaak of gedroogde kruiden gebruiken om uw voedsel te kruiden. Gebruik bij dit apparaat geen houtskool of vergelijkbare brandstoffen. Tip: Plaats de grill onder de afzuigkap of in een goed geventileerde kamer, omdat er tijdens het grillen rook ontsnapt langs de zijkanten van het deksel. [. . . ] U kunt deze gemakkelijk met warm water en wat afwasmiddel verwijderen. U kunt de rooksnippers ook eerst in koud water dompelen en ze daarna weggooien. 6 Maak het rookbakje schoon in warm water met een beetje afwasmiddel. 7 Duw met een houten of siliconenspatel de vet- en etensresten die op de grillplaat zitten in de vetafvoergleuf (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 6360

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 6360 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag