Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6324

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6324. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 6324 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6324 te teleladen.


PHILIPS HD 6324 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1478 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 6324

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voor het eerste gebruik 1 Verwijder verpakkingsmaterialen en stickers. Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! [. . . ] 9 Haal de ingrediënten van de omkeerbare grillplaat zodra deze gaar zijn. ----- Opmerking: Beweeg of verplaats het apparaat niet tijdens gebruik of wanneer het apparaat nog heet is. Opmerking:Wanneer u de omkeerbare grillplaat omdraait om op de andere zijde te grillen, laat de plaat dan afkoelen en maak de plaat grondig schoon. Als de plaat voordat u op de andere zijde gaat grillen niet is schoongemaakt, kunnen vet of stukjes voedsel verbranden op het verwarmingselement (fig. Opmerking: Als u de omkeerbare grillplaat draait om de andere zijde te gebruiken, zorg er dan voor dat de vetafvoergleuf zich aan de voorzijde bevindt en dat de twee bevestigingspunten van grillplaat op hun plaats zitten (fig. Opmerking: Het glazen deksel is niet geschikt om met de omkeerbare grillplaat te worden gebruikt. De grilllade gebruiken U kunt de grilllade gebruiken om de ingrediënten in hun eigen sap te grillen. Opmerking: Gebruik geen metalen voorwerpen, of scherp of krassend keukengerei omdat u hiermee de antiaanbaklaag van de grilllade beschadigt. Let op -- Sluit het apparaat uitsluitend aan op een geaard stopcontact. -- Plaats het apparaat op een vlakke, stabiele ondergrond en zorg dat er voldoende vrije ruimte rondom het apparaat is. -- Laat de omkeerbare grillplaat altijd opwarmen voordat u er etenswaren op legt. -- Het aanraakbare oppervlak kan heet worden wanneer het apparaat in werking is (fig. -- Draai de temperatuurregelaar altijd naar 0 voor u de stekker van het apparaat uit het stopcontact haalt. Opmerking: Er is slechts één correcte manier om de grilllade op de grill te plaatsen. [. . . ] Plaats de grilllade en deksel voorzichtig op de omkeerbare grillplaat  (fig. Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 6324

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 6324 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag