Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6322

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6322. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 6322 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 6322 te teleladen.


PHILIPS HD 6322 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1343 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 6322

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Bewaar de gebruiksaanwijzing om deze zo nodig later te kunnen raadplegen. Gevaar -- Dompel het apparaat en het netsnoer niet in water of een andere vloeistof. Waarschuwing -- Controleer of de spanning die op het apparaat is vermeld, overeenkomt met de lokale netspanning voor u het apparaat aansluit. [. . . ] Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Voor het eerste gebruik 1 Verwijder verpakkingsmaterialen en stickers. 2 Maak het apparaat schoon (zie hoofdstuk ‘Na gebruik’). Ingrediënten op de grillplaat om te draaien of van de grillplaat af te halen, omdat u hiermee de antiaanbaklaag kunt beschadigen. 10 Wanneer de ingrediënten gaar zijn, haalt u ze van de grillplaat. Opmerking: Beweeg of verplaats het apparaat niet tijdens gebruik of wanneer het apparaat nog heet is. Opmerking:Wanneer u de omkeerbare grillplaat omdraait om op de andere zijde te grillen, laat de plaat dan afkoelen en maak de plaat grondig schoon. Als de plaat voor het gebruik van de andere zijde niet is schoongemaakt, kunnen vet of stukjes voedsel verbranden op het verwarmingselement (fig. Opmerking:Wanneer u de grillplaat omdraait om op de andere zijde te grillen, zorg er dan voor dat de vlakke vetafvoergleuf zich aan de voorzijde bevindt. De vetafvoergleuf met de opstaande rand moet goed op de twee plaatbevestigingspunten aan de achterzijde liggen. Het deksel plaatsen Het deksel kan worden gebruikt om de warmte van de grill te bewaren, spatten te voorkomen en geuren en rook vast te houden. 1 Grill de ingrediënten aan alle zijden om de smaak te behouden. €9) Opmerking: De tijd en temperatuur van de voedselbereidingstabel zijn alleen toepasbaar voor grillen zonder het deksel. [. . . ] Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Gebruik geen metalen keukengerei om de Garantie en service Ga voor service en informatie of bij problemen naar de website van Philips (www. Nl) of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 6322

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 6322 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag