Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4815

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4815. Wij hopen dat dit PHILIPS HD4815 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4815 te teleladen.


PHILIPS HD4815 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (377 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HD4815 (4340 ko)
   PHILIPS HD4815 (403 ko)
   PHILIPS HD4815 (403 ko)
   PHILIPS HD4815 (403 ko)
   PHILIPS HD4815 (403 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD4815

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik (zie tekeningen): De instelknop van uw broodrooster is voorzien van een O stand. [. . . ] Stel een lagere stand (2 of 1) in voor lichtere resultaten, voor het roosteren van slechts één snee brood of voor droog brood. Stel een hogere stand (6 of 7) in voor donkerder resultaten, voor grotere sneden brood, voor vers brood en voor diepvriesbrood. (Als u een aantal sneden achtereen roostert, is het niet nodig de instelling te wijzigen. Beweeg de schuif naar beneden om de sneden brood in de broodrooster te laten zakken (fig. U kunt het roosteren voortijdig beëindigen door de schuif met de hand omhoog te bewegen (fig. - Verwijderen van kruimels uit de broodrooster: Neem eerst de stekker uit het stopcontact (fig. Open het luikje aan de onderzijde met behulp van een schroevedraaier (fig. Let op: De schuif blijft alleen in de onderste stand staan wanneer het apparaat is aangesloten! [. . . ] Indien het snoer van dit apparaat is beschadigd, dient het uitsluitend te worden vervangen door Philips, of een door Philips daartoe aangewezen reparateur, omdat voor de reparatie speciale gereedschappen en/of onderdelen vereist zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD4815

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD4815 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag