Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4649/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4649/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HD4649/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4649/00 te teleladen.


PHILIPS HD4649/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (522 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD4649/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd toezicht op kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Laat het snoer niet over de rand van de tafel of het aanrecht hangen waarop het apparaat staat. overtollig snoer kan in of rondom de voet van het apparaat worden opgeborgen. [. . . ] Alhoewel kalk onschadelijk is, kan een teveel een negatieve invloed hebben op het functioneren van uw waterkoker. Ontkalk de waterkoker daarom regelmatig en volg daarbij de instructies in hoofdstuk ‘Ontkalken’. Het is mogelijk dat er enige condens ontstaat op de voet van de waterkoker. Dit is heel normaal en betekent niet dat het apparaat een defect vertoont. Gebruik de waterkoker alleen als het element volledig onder water staat. Gebruik voor het schoonmaken geen alkalineschoonmaakmiddelen, maar gebruik een zachte doek en een milde reiniger om schade aan het apparaat te voorkomen. Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk en soortgelijk gebruik zoals: - in keukens (voor personeel) in winkels, kantoren en andere werkomgevingen; - in boerderijen; - door gasten in hotels, motels en andere overnachtingsmogelijkheden; - in Bed & Breakfasts. - Vul de waterkoker met ten minste één kop (250 ml) water. Zorg ervoor dat het deksel goed dicht zit om te voorkomen dat het apparaat droogkookt. 2 Plaats de waterkoker op de voet en steek de stekker in het stopcontact. , De waterkoker schakelt automatisch uit (‘klik’) zodra het water kookt. , Het aan-lampje gaat automatisch uit wanneer de waterkoker uitschakelt. Opmerking: U kunt het kookproces altijd onderbreken door de aan/uitknop naar boven te drukken. Schoonmaken Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. [. . . ] 3 Als u de lengte van het snoer wilt aanpassen, wikkel dan een gedeelte van het snoer rond de haspel in de voet. 5 Vul de waterkoker tot het maximumniveau met water en laat het water één keer koken (zie hoofdstuk ‘Het apparaat gebruiken’). 2 Een nieuw filter (bestelnummer 4222 459 45326) is verkrijgbaar bij uw Philips-dealer of een Philipsservicecentrum. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD4649/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD4649/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag