Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4622/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4622/20. Wij hopen dat dit PHILIPS HD4622/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4622/20 te teleladen.


PHILIPS HD4622/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (502 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD4622/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Laat het snoer niet over de rand van de tafel of het aanrecht hangen waarop het apparaat staat. overtollig snoer kan in of rondom de voet van het apparaat worden opgeborgen. [. . . ] Alhoewel kalk onschadelijk is, kan een teveel een negatieve invloed hebben op het functioneren van uw waterkoker. Ontkalk de waterkoker daarom regelmatig en volg daarbij de instructies in hoofdstuk ‘Ontkalken’. -- Het is mogelijk dat er enige condens ontstaat op de voet van de waterkoker. Dit is heel normaal en betekent niet dat het apparaat een defect vertoont. -- Dit apparaat is bedoeld voor huishoudelijk en soortgelijk gebruik zoals: 1 in keukens (voor personeel) in winkels, kantoren en andere werkomgevingen; 2 in boerderijen; 3 door gasten in hotels, motels en andere verblijfsaccommodaties; 4 in Bed & Breakfast-achtige omgevingen. droogkookbeveiliging Deze waterkoker is voorzien van een droogkookbeveiliging. Deze beveiliging schakelt de waterkoker automatisch uit als deze per ongeluk wordt ingeschakeld zonder dat er water in zit of als er onvoldoende water in zit. Wacht vervolgens 30 seconden tot u de waterkoker terugzet op de voet om de droogkookbeveiliging te resetten. Elektromagnetische velden (EMV) Dit Philips-apparaat voldoet aan alle richtlijnen met betrekking tot elektromagnetische velden (EMV). Mits het apparaat op de juiste wijze en volgens de instructies in deze gebruiksaanwijzing wordt gebruikt, is het veilig te gebruiken volgens het nu beschikbare wetenschappelijke bewijs. Voor het eerste gebruik 1 Verwijder eventuele stickers van de voet of de waterkoker. 3 Als u de lengte van het snoer wilt aanpassen, wikkel dan een gedeelte , , De waterkoker schakelt automatisch uit (‘klik’) zodra het water kookt. , , Het aan-lampje gaat automatisch uit wanneer de waterkoker uitschakelt. Opmerking: U kunt het kookproces altijd onderbreken door de aan/uitknop naar boven te drukken. [. . . ] Nl) of neem contact op met het Philips Consumer Care Centre in uw land. u vindt het telefoonnummer in het ‘worldwide guarantee’-vouwblad. Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD4622/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD4622/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag