Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4407

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!
Welk reserveonderdeel zoekt u?

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. JeHandleiding laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4407. Wij hopen dat dit PHILIPS HD4407 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD4407 te teleladen.


Mode d'emploi PHILIPS HD4407
Download

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HD4407 (6392 ko)
   PHILIPS HD4407 (6392 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD4407

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Discover the full flavour of grilling. Découvrez toute la saveur de la cuisson au gril. Keep all the goodness locked in. Préservez toutes les qualités de vos ingrédients. * dusensetdelasimplicité * Recipe_Booklet_Health grill_WE. i1 1 01-08-2008 17:01:04 Steak with shallots in balsamic vinegar Main dish - Serves 2 1 Peel the shallots and cut them in half. Put them in a bowl, pour the balsamic vinegar over them and leave to marinade for at least 30 minutes. 2 Put the steak cubes in another bowl and season with pepper. Skewer the shallots, brush with 1 tablespoon of oil and grill for 5-6 minutes on the fully opened grill (party position). [. . . ] Die Hälfte des Quarks auf 2 Brotscheiben streichen und mit den Erdbeeren belegen. Anschließend die anderen beiden Brotscheiben auflegen und fest andrücken. Die Sandwiches im geschlossenen Grill (Kontaktgrillposition) etwa 3-4 Minuten grillen, bis sie goldbraun sind. Die Sandwiches in den restlichen Estragon-Quark dippen. Tosti met aardbeien en dragonkwark Voor 2 personen 1. Meng de suiker en de dragon met de kwark. Besmeer 2 sneetjes brood met de helft van de kwark. Verdeel de aardbeien over het brood, dek af met de 2 andere sneetjes en druk stevig op elkaar. Gril de tosti's in een gesloten grill (contactgrillstand) in 3-4 minuten goudbruin. Dip de tosti's in de rest van de dragonkwark. Sandwich di fragole grigliato con formaggio spalmabile e dragoncello Per due persone 1. Fate riscaldare la griglia sulla posizione 4. Mischiate lo zucchero e il dragoncello con il formaggio spalmabile. Spalmate metà del formaggio su 2 fette di pane. Ponete sopra di esso le fragole tagliate, coprite con le altre due fette e premete le 2 parti fra loro. Grigliate i sandwich per 3-4 minuti nella griglia chiusa (posizione di contatto) fino a che non sono dorati. Spalmate i sandwich con il formaggio e il dragoncello. Temps total de préparation: environ 15 minutes Contient 185 kilocalories par portion: 10 g de protéines 3 g de matières grasses (dont 2 g saturés) 28 g de glucides 2 g de fibres Ingrédients 4 tranches de brioche ou d'un autre pain blanc sucré 25 cl de fromage frais 2 cuillères à soupe de sucre blanc fin 1 petite cuillère d'estragon frais finement haché (ou 1/2 cuillère d'estragon séché) 250 g de fraises tranchées Zubereitungszeit ca. 15 Minuten Enthält 185 Kilokalorien pro Portion: 10 g Eiweiß 3 g Fett (2 g gesättigte Fettsäuren) 28 g Kohlenhydrate 2 g Ballaststoffe Totale bereidingstijd: ongeveer 15 minuten Bevat 185 kilocalorieën per portie: 10 g eiwit 3 g vet (2 g verzadigd) 28 g koolhydraten 2 g vezels Ingrediënten 4 sneetjes briochebrood of ander zoet witbrood 250 ml kwark 2 eetlepels fijne kristalsuiker 1 theelepel verse, fijngehakte dragon, of ½ theelepel gedroogde dragon 250 g aardbeien, in plakjes Tempo totale di preparazione: circa 15 minuti Ingredienti 4 fette di panbrioche o altro tipo di pane bianco dolce 250 ml di formaggio spalmabile 2 cucchiai di zucchero semolato 1 cucchiaino di dragoncello fresco tagliato finemente oppure ½ cucchiaio di dragoncello in polvere 250 g di fragole tagliate Zutaten 4 Scheiben Brioche oder süßes Weißbrot 250 ml Quark 2 Esslöffel feinen Zucker 1 Teelöffel fein gehackten oder ½ Teelöffel getrockneten Estragon 250 g Erdbeeren, in Scheiben 185 calorie a porzione: 10 g di proteine 3 g di grassi (2 g saturi) 28 g di carboidrati 2 g di f ibre Conseil: pour un encas encore plus sain, utilisez du pain complet ou multi-céréales. Tipp: Für einen besonders gesunden Snack: Mehrkornbrot anstelle von Weißbrot verwenden. Tip: U kunt ook eens meergranenbrood proberen voor een extra gezonde snack. Consiglio: Per uno snack ancora più sano, utilizzate pane ai cinque cereali. Recipe_Booklet_Health grill_WE. i20-21 20-21 01-08-2008 17:01:39 Tofu marinated in soy sauce with orange juice Vegetarian main dish - Serves 2 1 Cut up the tofu into ½-inch cubes and pat dry. Make a marinade of the sambal, garlic, soy sauce and orange juice, add the tofu cubes and leave for at least 30 minutes. Remove the tofu cubes from the marinade, pat dry and skewer them, alternating with the spring onions. Brush the skewers with oil and grill in a closed grill (panini position) for 5-6 minutes until golden brown. Lovely with rice and stir-fried bok choi. Ingredients 200 g tofu 1 teaspoon sambal 1 clove garlic, pressed 4 tablespoons Japanese soy sauce 2 tablespoons orange juice 4 spring onions, cut into large pieces 2 tablespoons oil wooden skewers Contains 110 kilocalories per portion: 7 g protein 8 g fat, of which 1 g saturated 1 g carbohydrates 0 g fibre Total preparation time 45 minutes (15 minutes + 30 minutes marinade) TIP: Sprinkle some toasted sesame seeds over the skewers after grilling. Recipe_Booklet_Health grill_WE. i22-23 22-23 01-08-2008 17:01:45 FR DE NL IT Tofu mariné dans une sauce soja/jus d'orange Prat principal végétarien - Pour 2 personnes 1. Coupez le tofu en morceaux de 1, 3 cm de largeur et absorbez tout le liquide avec du papier absorbant. Faites une marinade avec le sambal (piment indonésien), l'ail, la sauce soja et le jus d'orange. [. . . ] Snijd de gember heel fijn of pers deze in een knoflookpers en vang het sap op. Meng de helft van de yoghurt met het gembersap of de pulp, breng op smaak met peper en zout en voeg de reepjes kipfilet toe. Meng goed en laat minstens 30 minuten marineren op kamertemperatuur of circa 2 uur in de koelkast. Laat voor gebruik weer op kamertemperatuur komen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD4407

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD4407 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag