Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD2627/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD2627/20. Wij hopen dat dit PHILIPS HD2627/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD2627/20 te teleladen.


PHILIPS HD2627/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1009 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD2627/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- De broodrooster is uitsluitend bedoeld voor huishoudelijk gebruik en mag alleen binnenshuis worden gebruikt. De broodrooster is niet bedoeld voor commercieel of industrieel gebruik. [. . . ] 4 U kunt de bruiningsstand tijdens het roosteren aanpassen door aan de bruiningsknop te draaien. Om kleinere stukken brood te verwijderen, duwt u de roosterknop iets verder omhoog. -- Als er brood in de broodrooster vast komt te zitten, haal dan de stekker uit het stopcontact, laat het apparaat volledig afkoelen en verwijder het brood voorzichtig uit de broodrooster. Let op: Gebruik geen mes of ander scherp metalen voorwerp om brood uit de broodrooster te verwijderen en raak de metalen onderdelen in de broodrooster niet aan. Bevroren brood roosteren 1 Plaats een of twee sneetjes (HD2627) of een tot vier sneetjes (HD2647) bevroren brood in de broodrooster. 2 Stel de gewenste bruiningsstand in en druk de roosterknop naar beneden (zie ‘Brood roosteren’). Opmerking: Het roosteren van bevroren brood duurt langer dan het roosteren van ontdooid brood. Geroosterd brood heropwarmen De broodrooster heeft een voorgeprogrammeerde heropwarmfunctie die uw geroosterde brood opnieuw opwarmt zonder het brood verder te bruinen. Plaats de op te warmen producten nooit rechtstreeks op de broodrooster zonder het opwarmrek te hebben uitgeklapt om schade aan de broodrooster te voorkomen. 4 Draai de bruiningsknop naar stand ó (1) en duw de roosterknop naar beneden (2). €11) Als u de broodjes of croissants aan beide zijden wilt opwarmen, draai ze dan om nadat de broodrooster zichzelf heeft uitgeschakeld. duw de roosterknop vervolgens naar beneden om de broodrooster in te schakelen. [. . . ] U hebt een bruiningsstand ingesteld die te hoog is voor het type brood dat u aan het roosteren bent. Indien het netsnoer beschadigd is, moet het altijd worden vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD2627/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD2627/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag