Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD2595/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD2595/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HD2595/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD2595/00 te teleladen.


PHILIPS HD2595/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2574 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD2595/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Controleer of het voltage aangegeven op de onderkant van het apparaat overeenkomt met de plaatselijke netspanning voordat u het apparaat aansluit. Houd verpakkingsmateriaal (zoals plastic zakken en stukken karton) buiten het bereik van kinderen aangezien het gevaar voor hen kan opleveren. Raak de metalen delen van de tostirooster niet aan wanneer het apparaat ingeschakeld is, omdat deze tijdens het roosteren zeer heet worden. [. . . ] Raak de metalen delen van de tostirooster niet aan wanneer het apparaat ingeschakeld is, omdat deze tijdens het roosteren zeer heet worden. Raak alleen de knop en de handgrepen van de broodrekjes aan en til het apparaat op door de kunststof behuizing vast te pakken. Gebruik het apparaat niet onder of in de nabijheid van gordijnen of andere brandbare materialen en laat het apparaat niet werken onder hangende keukenkastjes om brandgevaar te vermijden. Het dient niet te worden gebruikt voor industriële of commerciële doeleinden. Voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruiktIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII 1 Verwijder stickers die eventueel op het apparaat aanwezig zijn en reinig de behuizing en de bovenkant van het apparaat met een vochtige doek. 2 Schuif de kruimellade in de sleuf aan de linkerzijde van het apparaat. 3 Laat het apparaat één keer werken zonder dat er brood in zit, zodat het stof dat zich door opslag eventueel op de verwarmingselementen verzameld heeft, weggebrand is. Plaats het apparaat op een stabiele en vlakke ondergrond, uit de buurt van gordijnen en andere brandbare materialen. B Wanneer de broodrooster nog koud is, zult u een enigszins langere roostertijd moeten instellen (ongeveer 1 minuut extra) om hetzelfde bruiningsresultaat te bereiken. Rooster het brood nooit langer dan 6 minuten om te voorkomen dat het verbrandt. Dompel het apparaat of het snoer nooit in water of een andere vloeistof. 2 Laat het apparaat altijd afkoelen (ongeveer 15-20 minuten) voordat u het schoonmaakt. 4 De uitneembare onderdelen (de kruimellade en de broodrekjes) kunt u apart met een vochtige doek schoonmaken. 5 Verwijder kruimels door de kruimellade uit het apparaat te trekken en boven een vuilnisbak te legen. 6 Verwijder ook de kruimels in de broodrekjes door de rekjes op de kop te houden en de kruimels er zo uit te laten vallen. 3 Berg het netsnoer op door het rond de haken aan de onderzijde van het apparaat te wikkelen (fig. [. . . ] 5 Verwijder kruimels door de kruimellade uit het apparaat te trekken en boven een vuilnisbak te legen. 6 Verwijder ook de kruimels in de broodrekjes door de rekjes op de kop te houden en de kruimels er zo uit te laten vallen. 3 Berg het netsnoer op door het rond de haken aan de onderzijde van het apparaat te wikkelen (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD2595/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD2595/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag