Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD-2586

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD-2586. Wij hopen dat dit PHILIPS HD-2586 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD-2586 te teleladen.


PHILIPS HD-2586 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6180 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HD-2586 BROCHURE (1058 ko)
   PHILIPS HD-2586 (9164 ko)
   PHILIPS HD2586 ANNEXE 2 (5000 ko)
   PHILIPS HD-2586 BROCHURE (1052 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD-2586

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Gebruik het apparaat niet onder of in de buurt van gordijnen of andere brandbare materialen en ook niet onder hangende keukenkastjes, omdat dit brand kan veroorzaken. Plaats nooit de stofkap (alleen bepaalde typen) of een ander voorwerp op de broodrooster als het apparaat is ingeschakeld of nog heet is, omdat dit schade of brand kan veroorzaken. [. . . ] Voordat u het apparaat voor de eerste keer gebruikt, raden we u aan het apparaat in een goed geventileerde kamer enkele keren op de hoogste bruiningsstand te laten werken zonder dat er brood in zit. Hierdoor wordt het stof dat zich eventueel op de verwarmingselementen heeft verzameld, weggebrand en wordt het ontstaan van onaangename geurtjes tijdens het roosteren voorkomen. 4) Kies een lage stand (1-2) voor licht geroosterd brood en een hoge stand (5-7) voor donker geroosterd brood. Opmerking: U kunt het roosterproces op ieder gewenst moment onderbreken en het brood omhoog laten komen door op de stopknop op de broodrooster te drukken (fig. Tip: Als er brood in de broodrooster vast komt te zitten, haal dan de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat volledig afkoelen. Opmerking: Zorg ervoor dat de tosti's of sneetjes brood helemaal onder in de broodrekjes zitten, voor een goed en gelijkmatig bruiningsresultaat. Kies de ontdooistand Ñ (stand 6-7, afhankelijk van de gewenste bruiningsgraad) voor het roosteren van bevroren brood. Tip: Als de gevulde broodrekjes in het apparaat vast komen te zitten, haal dan de stekker uit het stopcontact, laat het apparaat volledig afkoelen en verwijder vervolgens voorzichtig de rekjes. Tip: Als u de broodjes of croissants aan beide zijden wilt opwarmen, draait u ze om nadat de broodrooster automatisch is uitgeschakeld. Laat de bruiningsknop op de opwarmstand staan en schakel de broodrooster opnieuw in door de roosterknop naar beneden te drukken. Opmerking: Als het brood vochtig is of als er veel beleg tussen de sneetjes zit, heeft het apparaat meer tijd nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Milieu Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. Garantie & service Als u service of informatie nodig hebt of als u een probleem hebt, bezoek dan de Philips-website (www. [. . . ] Oplossing Laat het apparaat enkele keren op de hoogste bruiningsstand werken zonder dat er brood in zit. Een functie die automatisch naar de slaapmodus schakelt als u het apparaat 10 minuten niet hebt gebruikt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD-2586

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD-2586 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag