Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 2392/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 2392/00. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 2392/00 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 2392/00 te teleladen.


PHILIPS HD 2392/00 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (564 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 2392/00

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 1 Voor het eerste gebruik Opmerking •• Er kan wat rook uit het apparaat komen wanneer u het voor de eerste keer gebruikt. [. . . ] €¢ Het beleg moet gelijkmatig worden verveeld in het midden van het brood. Sluit het tostiapparaat door de handgreep vast te pakken en het deksel langzaam te sluiten tot het vastklikt. Laat het tostiapparaat 3 tot 7 minuten dicht om de tosti te verwarmen. €¢ Snijd de randen van het brood af waar deze buiten de plaat uitsteken. €¢ Open het apparaat om te controleren of de tosti klaar is. €¢ De bereidingstijd is afhankelijk van het boord, het beleg en uw persoonlijke voorkeur. [. . . ] gebruik een houten of kunststof spatel om kleverige voedselresten (bijvoorbeeld gestolde kaas) van de bakplaten te verwijderen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 2392/00

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 2392/00 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag