Gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 4733

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 4733. Wij hopen dat dit PHILIPS HD 4733 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HD 4733 te teleladen.


PHILIPS HD 4733 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (931 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS HD 4733 BROCHURE (1172 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HD 4733

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Zorg ervoor dat het verwarmingselement, de magnetische schakelaar en de buitenkant van de binnenpan schoon en droog zijn voordat u de stekker in het stopcontact steekt. Steek de stekker niet in het stopcontact en gebruik de bedieningsknop niet als uw handen nat zijn. Let op Gebruik geen accessoires of onderdelen van andere fabrikanten of die niet specifiek door Philips worden aanbevolen. [. . . ] Als u de bedieningshendel niet omlaag drukt, schakelt de rijstkoker automatisch over naar de warmhoudmodus. Het kooklampje of rijstlampje gaat uit en het warmhoudlampje gaat aan. Opmerking: Het niveau dat is aangegeven in de binnenpan is slechts een indicatie. U kunt het waterniveau altijd aanpassen aan het soort rijst en aan uw eigen voorkeur. Doe dit vlak nadat de rijstkoker is overgeschakeld op de warmhoudmodus voor het beste resultaat. Doordat u de rijst roert, kan overtollige stoom ontsnappen, waardoor de rijst losser wordt. Laat de rijstkoker niet te lang ingeschakeld staan nadat het kookproces is voltooid. De hoeveelheid water is afhankelijk van de hoeveelheid voedsel die u gaat stomen. Het duurt ongeveer 8 minuten om 3 kopjes water aan de kook te brengen. Wanneer u tegelijkertijd stoomt en rijst kookt, meet dan niet te veel rijst af, zodat er genoeg ruimte overblijft voor de stoommand. wanneer het rijstkookproces is voltooid , schakelt de rijstkoker automatisch over op de warmhoudmodus. Het kooklampje of rijstlampje gaat uit en het warmhoudlampje gaat aan. We raden u aan de rijst niet langer dan 12 uur warm te houden om de smaak te behouden. Het kooklampje of rijstlampje kan af en toe gaan branden om aan te geven dat de temperatuur in de rijstkoker te laag is geworden en dat het verwarmingselement is ingeschakeld om de rijstkoker op de juiste warmhoudtemperatuur te houden. [. . . ] U hebt vergeten de bedieningshendel naar beneden te drukken om het kookproces te starten. Zorg ervoor dat het verwarmingselement vrij is van etensresten of ander vuil. Breng het apparaat naar uw Philips-dealer of een door Philips geautoriseerd servicecentrum. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HD 4733

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HD 4733 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag