Gebruiksaanwijzing PHILIPS HC 5440/15

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS HC 5440/15. Wij hopen dat dit PHILIPS HC 5440/15 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS HC 5440/15 te teleladen.


PHILIPS HC 5440/15 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (15599 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS HC 5440/15

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Die Einstellungen zeigen die verbleibende Barthaarlänge nach dem Schneiden an. Um die Schneideeinheit wieder anzubringen, schieben Sie die Führung der Schneideeinheit in den Schlitz. 8 Schieben Sie die Führung der Schneideeinheit in den Schlitz (1), und drücken Sie die Schneideeinheit wieder auf das Gerät (2). [. . . ] Opmerking: Nadat u het apparaat voor de eerste keer volledig hebt opgeladen, kunt u het ook gebruiken wanneer het is aangesloten op het stopcontact. 4 Haal de adapter na het opladen uit het stopcontact en trek het apparaatstekkertje uit het apparaat. 76 NEDERLANDS De levensduur van de accu optimaliseren Wanneer u het apparaat voor het eerst hebt opgeladen, raden wij u aan het te gebruiken totdat de accu helemaal leeg is. Gebruik het apparaat totdat de motor tijdens een trimbeurt bijna ophoudt met draaien en laad de accu dan pas weer op. Als dit de eerste keer is dat u een baardtrimmer gebruikt, wees dan voorzichtig. Beweeg het apparaat niet te snel, en maak rustige, vloeiende bewegingen. Tip: Begin te trimmen op een hoge lengtestand en verlaag de lengtestand geleidelijk tot u de gewenste haarlengte hebt bereikt. Opmerking:Wanneer u voor de eerste keer trimt, begin dan te trimmen op de hoogste stand om vertrouwd te raken met het apparaat. NEDERLANDS 77 4 Trimmen gaat het beste als u de trimmer tegen de haargroeirichting in beweegt. Trimmen zonder kam Gebruik de trimmer zonder de trimkam om het haar zeer kort te knippen (0, 5 mm) of om de neklijn en bakkebaarden bij te werken. Pas op wanneer u trimt zonder kam: het knipelement knipt iedere haar die het aanraakt. 3 Maak beheerste bewegingen, waarbij u het baardhaar voorzichtig aanraakt met de trimmer. 4 Trimmen gaat het beste als u de trimmer tegen de haargroeirichting in beweegt. Schoonmaken Gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. [. . . ] 1 Haal de stekker uit het stopcontact en laat de motor lopen totdat deze stopt. Trek het onderste deel van de printplaat met de accu’s los van het apparaat. 6 Knip de draden van de accu’s los om de accu’s te scheiden van het apparaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS HC 5440/15

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS HC 5440/15 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag