Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE. Wij hopen dat dit PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE te teleladen.


PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4030 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] €Waterreservoir leeg’-lampje Wanneer het waterreservoir bijna leeg is, gaat het ‘waterreservoir leeg’lampje aan en is stoomstrijken niet meer mogelijk. Het apparaat gebruiken OptimalTemp-technologie Strijk alleen strijkbare stoffen. Deze technologie zorgt ervoor dat u alle strijkbare stoffen kunt strijken zonder dat u de strijktemperatuur of stoomstand hoeft aan te passen. [. . . ] Automatische uitschakeling (alleen bepaalde typen) Om energie te besparen zorgt de automatische uitschakeling ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het 10 minuten niet is gebruikt. BELANGRIJK - Schoonmaken en onderhoud BELANGRIJK - De stoomgenerator ontkalken Voor een lange levensduur van uw stoomgenerator is het heel belangrijk de ontkalkingsprocedure uit te voeren wanneer het EASY DE-CALClampje begint te knipperen. -- Het EASY DE-CALC-lampje begint te knipperen na ongeveer een maand of 10 strijkbeurten om aan te duiden dat de stoomgenerator moet worden ontkalkt. Verwijder de EASY DE-CALC-knop nooit wanneer de stoomgenerator heet is. 1 Schakel de stoomgenerator uit door op de aan/uitknop te drukken en verwijder de stekker uit het stopcontact. 2 Plaats de stoomgenerator op een stabiel tafelblad met de EASY DECALC-knop over de rand van de tafel of plaats de stoomgenerator zo bij een gootsteen. Draai de EASY DE-CALC-knop naar links en laat het water met de kalkdeeltjes in de beker stromen. Wanneer er geen water meer uit de stoomgenerator komt, plaats de EASY DE-CALC-knop dan terug. de zoolplaat schoonmaken Maak de zoolplaat regelmatig schoon om vlekken van de zoolplaat te verwijderen. -- Om ervoor te zorgen dat de zoolplaat soepel blijft glijden, wordt aangeraden deze regelmatig (eens in de 2 maanden) schoon te maken. U doet dat door het strijkijzer op te warmen en de zoolplaat over een vochtige doek te bewegen. -- De zoolplaat ontkalken: als u uw stoomgenerator niet regelmatig ontkalkt, kan zich kalk vormen op de zoolplaat. U kunt de kalk verwijderen door onderstaande instructies te volgen: 1 Ontkalk de stoomgenerator voor u de zoolplaat schoonmaakt (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK - De stoomgenerator ontkalken’). 2 Kantel de stoomgenerator en giet 500 ml gedistilleerd water in de opening. Plaats de EASY DE-CALC-knop terug en draai deze helemaal naar rechts totdat de knop vastzit. Terwijl u de stoomhendel ingedrukt houdt, beweegt u het strijkijzer langzaam heen en weer over de doek tot er geen water meer uitkomt of tot er stoom uitkomt. [. . . ] onzuiverheden of chemicaliën in het water hebben zich afgezet in de stoomgaatjes van de zoolplaat en/of op de zoolplaat zelf. Het oppervlak dat gestreken moest worden was ongelijk, bijvoorbeeld omdat u over een naad of een vouw in het kledingstuk hebt gestreken. De glans of afdruk is niet permanent en zal verdwijnen wanneer u het kledingstuk wast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC9221/02 PERFECT CARE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag