Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC8371/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC8371/02. Wij hopen dat dit PHILIPS GC8371/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC8371/02 te teleladen.


PHILIPS GC8371/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (10984 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC8371/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op: Voeg geen parfum, azijn, stijfsel, ontkalkers, strijkconcentraat of andere chemicaliën toe om schade aan uw strijkijzer te voorkomen. U kunt dit dus het beste doen voordat u met de volgende strijkbeurt begint. [. . . ] U kunt dit dus het beste doen voordat u met de volgende strijkbeurt begint. Let op: - Verwijder de Calc-Clean-spoelknop nooit wanneer de stoomgenerator nog heet is. Oplossing Als het pompende geluid blijft aanhouden, schakel dan de stoomgenerator uit en haal de stekker uit het stopcontact. Steek de stekker in het stopcontact en druk op de aan/uitknop om het apparaat in te schakelen. de stoomgenerator is uitgeschakeld/het lampje in de aan/ uitknop knippert. Er komen schilfertjes en verontreinigingen uit de zoolplaat of de zoolplaat is vuil. onzuiverheden of chemicaliën in het water hebben zich afgezet in de stoomgaatjes van de zoolplaat en/of op de zoolplaat zelf. Er hebben zich te veel kalkdeeltjes en mineralen opgehoopt in de stoomgenerator. Ontkalk de stoomgenerator regelmatig, zie CALC CLEAN in deze gebruiksaanwijzing. Als u de stoomgenerator tijdens vervoer kantelt of op een nietvlakke ondergrond plaatst terwijl het waterreservoir vol is, kan er water uit het waterreservoir lopen. [. . . ] Ontkalk de stoomgenerator regelmatig, zie CALC CLEAN in deze gebruiksaanwijzing. Als u de stoomgenerator tijdens vervoer kantelt of op een nietvlakke ondergrond plaatst terwijl het waterreservoir vol is, kan er water uit het waterreservoir lopen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC8371/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC8371/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag