Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7631/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7631/20. Wij hopen dat dit PHILIPS GC7631/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7631/20 te teleladen.


PHILIPS GC7631/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (5371 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC7631/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Plaats de antikalkpatroon in het compartiment en druk de patroon naar beneden tot deze op zijn plaats vergrendeld is (3). Sluit vervolgens het deksel van het compartiment voor antikalkpatronen. Opmerking: Er kunnen wat druppels water uit de antikalkpatroon lekken wanneer u deze in het compartiment plaatst. [. . . ] Opmerking: De stoomgenerator is uitgerust met een pomp om een krachtige stoomprestatie te garanderen. U hoort een luid pompend geluid wanneer er geen water in het waterreservoir zit. stoomstootfunctie -- Gebruik de stoomstootfunctie om hardnekkige kreuken te verwijderen. Probeer nooit kreuken uit een kledingstuk te verwijderen dat iemand draagt. Zorg ervoor dat er geen stoom bij uw hand of die van iemand anders in de buurt komt. U kunt het stoomstrijkijzer in verticale positie gebruiken om kreuken uit hangende stoffen te verwijderen. 1 Houd het strijkijzer in verticale positie vast, druk op de stoomhendel en raak het kledingstuk voorzichtig aan met de zoolplaat. Het strijkijzer neerzetten tijdens het strijken -- Tijdens het strijken kunt u het strijkijzer op het strijkijzerplateau of horizontaal op de strijkplank plaatsen. Dankzij de OptimalTemptechnologie zal de zoolplaat de strijkplankhoes niet beschadigen. Nederlands Energiebesparing ECO-modus Met de ECO-modus (verminderde hoeveelheid stoom) kunt u energie besparen zonder dat dit ten koste gaat van het strijkresultaat. 2 Om terug te gaan naar de ‘OptimalTemp’-stand, drukt u opnieuw op de ECO-knop. Voor de kortste strijktijd raden we u aan om de ‘OptimalTemp’-stand te gebruiken. Automatische uitschakeling (alleen bepaalde typen) Om energie te besparen zorgt de automatische uitschakeling ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het 5 minuten niet is gebruikt. BELANGRIJK: de antikalkpatroon vervangen ’Antikalkpatroon vervangen’-lampje Het is heel belangrijk dat u de antikalkpatroon vervangt wanneer het ‘antikalkpatroon vervangen’-lampje begint te knipperen en het apparaat piept. Opmerking: De patroon gaat gemiddeld 3 maanden mee, maar dit hangt af van de hardheid van het water dat u gebruikt en hoeveel uur u strijkt. -- Het ‘antikalkpatroon vervangen’-lampje begint te knipperen en het apparaat piept om aan te geven dat de antikalkpatroon moet worden vervangen. [. . . ] Het oppervlak dat gestreken moest worden was ongelijk, bijvoorbeeld omdat u over een naad of een vouw in het kledingstuk hebt gestreken. De glans of afdruk is niet permanent en zal verdwijnen wanneer u het kledingstuk wast. Strijk niet over naden of vouwen of leg een katoenen doek over het gebied dat gestreken moet worden om afdrukken te vermijden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC7631/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC7631/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag