Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7610/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7610/20. Wij hopen dat dit PHILIPS GC7610/20 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7610/20 te teleladen.


PHILIPS GC7610/20 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2156 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC7610/20

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Wilt u volledig profiteren van de ondersteuning die Philips u kan bieden?Klaarmaken voor gebruik Het waterreservoir vullen Vul het waterreservoir voor ieder gebruik of wanneer het waterniveau in het waterreservoir tot onder het minimumniveau zakt. [. . . ] Vul het waterreservoir wanneer het water onder het minimale niveau zakt. nederlands Stoomstootfunctie 13 -- Gebruik de stoomstootfunctie om hardnekkige kreuken te verwijderen. Verticaal stoomstrijken U kunt het stoomstrijkijzer in verticale positie gebruiken om kreuken uit hangende stoffen te verwijderen. 1 Houd het strijkijzer in verticale positie vast, druk op de stoomhendel en raak het kledingstuk voorzichtig aan met de zoolplaat. Probeer nooit kreuken uit een kledingstuk te verwijderen dat iemand draagt. Zorg ervoor dat er geen stoom bij uw hand of die van iemand anders in de buurt komt. Het strijkijzer neerzetten tijdens het strijken -- Tijdens het strijken kunt u het strijkijzer op het strijkijzerplateau of horizontaal op de strijkplank plaatsen. Dankzij de OptimalTemptechnologie zal de zoolplaat de strijkplankhoes niet beschadigen. Energiezuinig ECO-modus Met de ECO-modus (verminderde hoeveelheid stoom) kunt u energie besparen zonder dat dit ten koste gaat van het strijkresultaat. 2 Om terug te keren naar de ‘OptimalTemp’-stand, moet u het apparaat uit- en opnieuw inschakelen. Voor de kortste strijktijd raden we u aan om de ‘OptimalTemp’-stand te gebruiken. Automatische uitschakeling (alleen bepaalde typen) Om energie te besparen zorgt de automatische uitschakeling ervoor dat het apparaat automatisch uitschakelt wanneer het 5 minuten niet is gebruikt. [. . . ] Leg een extra laag vilt onder de strijkplankhoes om condensatie op de strijkplank te voorkomen. U hebt mogelijk een strijkplank die niet bestand is tegen het hoge stoomniveau van de stoomgenerator. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC7610/20

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC7610/20 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag