Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7541/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7541/02. Wij hopen dat dit PHILIPS GC7541/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7541/02 te teleladen.


PHILIPS GC7541/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1855 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC7541/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Maak het apparaat schoon en veeg verontreinigingen van de stoomkop met een vochtige doek en een nietschurend, vloeibaar schoonmaakmiddel. [. . . ] NL  Opmerking: gebruik regelmatig de CalcClean-functie voor optimale prestaties. Wij raden u aan om de stoomtank na 5 keer gebruik twee keer af te spoelen. Verwijder al het water uit het waterreservoir en spoel het reservoir met schoon water. Wanneer de slang een U-vorm heeft, kan de condens die zich in de slang bevindt, niet teruglopen in het waterreservoir. U hebt de stoomkop en/of de stoomtoevoerslang lange tijd horizontaal laten liggen. Een grote hoeveelheid water druppelt uit de stoomkop wanneer het apparaat opwarmt. [. . . ] U hebt de stoomkop en/of de stoomtoevoerslang lange tijd horizontaal laten liggen. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC7541/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC7541/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag