Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 7530

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 7530. Wij hopen dat dit PHILIPS GC 7530 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 7530 te teleladen.


PHILIPS GC 7530 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1855 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC 7530

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Waterreservoir kan snel worden gevuld De GC 7530 is gemaakt om het strijkproces te versnellen en is binnen 2 minuten klaar voor gebruik. [. . . ] Met stoom onder druk kunt u sneller strijken doordat de stoom dieper in de stof doordringt, en met de extra grote trechter kunt u het waterreservoir op elk gewenst moment snel en eenvoudig met water vullen. Soepel glijden · SteamGlide-zoolplaat voor krachtige stoom en soepel glijden Voor moeilijk bereikbare plaatsen · Dankzij de stoomtip kunt u eenvoudig moeilijk bereikbare plaatsen strijken Snel en krachtig strijken · Stoomdruk van maximaal 3, 5 bar voor snel strijken · Klaar voor gebruik in 2 minuten · Continue stoom tot 80 g/min. voor het snel verwijderen van kreuken · Met de trechter kunt u het waterreservoir op elk gewenst moment snel en eenvoudig met water vullen Comfortabel strijken · Stoomvergrendeling geeft stoom af zonder dat de stoomregelaar hoeft te worden ingedrukt Strijksysteem met stoom onder druk GC 7530/02 Specificaties Comfortabel strijken · · · · · · Extra comfort: Stoomhendelslot Antikalksysteem: Eenvoudig schoonspoelen Snoerlengte: 2 m Lengte van de slang: 1, 7 Veilig in gebruik: Oververhittingsbeveiliging Geschikt voor kraanwater · Eenvoudig op te stellen en op te bergen: Snoer en slang eenvoudig opbergen · voor moeilijk bereikbare plekjes: Speciale vorm Kenmerken Stoomtip Technische specificaties · · · · De unieke stoomtip combineert de spitse voorkant van de zoolplaat met speciale stoomsleuven in de top, om de kleinste en moeilijkst bereikbare plaatsen te strijken voor het beste resultaat. Kreuken verwijderen · Zoolplaat: Optimaal geplaatste openingen · Verticale stoom: Continue verticale stoom Vermogen van de boiler: 1400 Frequentie: 50-60 Vermogen van het strijkijzer: 800 Voltage: 220 - 240 Stoomdruk van maximaal 3, 5 bar Gewicht en afmetingen · Eenvoudig te gebruiken · Controle: Indicatielampje voor temperatuur · Afmetingen van het product: 429 x 400 x 206 · Gewicht van het product: 6, 1 Met stoomdruk strijkt u dubbel zo snel. Omdat de stoom onder druk staat, dringt deze tot diep in de vezels door. En u kunt op elk gewenst moment water toevoegen (voor, tijdens of na het strijken), zonder dat u hoeft te wachten tot het strijkijzer is afgekoeld. Stoomhendelslot Met de stoomvergrendeling kan een gebruiker voortdurend beschikken over stoom uit het strijkijzer zonder dat de hendel telkens hoeft te worden ingedrukt. SteamGlide-zoolplaat Deze speciaal ontworpen zoolplaat combineert een superieure keramische buitenlaag voor soepel glijden over alle soorten stoffen met de met zorg ontworpen openingen voor gladdere strijkresultaten. Publicatiedatum 2010-05-07 Versie: 5. 0. 1 © 2010 Koninklijke Philips Electronics N. V. Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. Handelsmerken zijn het eigendom van Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] Specificaties kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC 7530

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC 7530 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag