Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 7510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 7510. Wij hopen dat dit PHILIPS GC 7510 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 7510 te teleladen.


PHILIPS GC 7510 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1855 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS GC 7510 (4652 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC 7510

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lesen Sie die Broschüre mit wichtigen Informationen und die Bedienungsanleitung, bevor Sie das Gerät verwenden. [. . . ] de stoomgenerator is uitgeschakeld/het lampje in de aan/ uitknop knippert. De automatische uitschakelfunctie/eco-modus wordt automatisch geactiveerd wanneer de stoomgenerator langer dan 10 minuten niet is gebruikt. Wanneer u begint met stoomstrijken of doorgaat met stoomstrijken na een onderbreking, zal de stoom die nog in de slang aanwezig was, afgekoeld en gecondenseerd zijn. De natte plekken die op uw kleding ontstaan nadat u enige tijd aan het stoomstrijken bent geweest, worden veroorzaakt door stoom die op de strijkplank is gaan condenseren. Na enkele seconden zal er dan weer stoom in plaats van water uit de zoolplaat komen. Om natte plekken als gevolg van condens te voorkomen, moet u de stof eerst stoomstrijken en vervolgens even droogstrijken om de stof en de strijkplankhoes te drogen. U kunt ook een extra laag vilt onder de strijkplankhoes leggen om condensatie op de strijkplank te voorkomen. Wanneer u de stoomstootfunctie enige tijd hebt gebruikt, zullen er geen waterdruppels meer uit de zoolplaat komen. [. . . ] Stoom ontsnapt van onder de Calc-Clean-spoelknop Schakel het apparaat uit en draai de Calc-Cleanspoelknop goed vast. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC 7510

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC 7510 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag