Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7430/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7430/02. Wij hopen dat dit PHILIPS GC7430/02 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC7430/02 te teleladen.


PHILIPS GC7430/02 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1703 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC7430/02

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Dit apparaat is niet bedoeld voor gebruik door personen (waaronder kinderen) met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, tenzij iemand die verantwoordelijk is voor hun veiligheid toezicht op hen houdt of hen heeft uitgelegd hoe het apparaat dient te worden gebruikt. -- Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Indd 47 23-10-09 10:01 48 Nederlands -- Voorkom dat het netsnoer of de toevoerslang in aanraking komt met de hete zoolplaat van het strijkijzer. [. . . ] Dit is een normaal geluid dat aangeeft dat er water naar de stoomtank wordt gepompt. Stoomstrijken is alleen mogelijk bij hogere strijktemperaturen (temperatuurstand2tot MAX). €4) 3 Stel de vereiste strijktemperatuur in door de temperatuurregelaar naar de juiste stand te draaien. €5) Opmerking: Stoomstrijken is alleen mogelijk bij hogere strijktemperaturen (temperatuurstand 2tot MAX). 4 Steek de stekker in een geaard stopcontact en zet de aan/uitknop op ‘aan’ (GC7420) of druk op de aan/uitknop (GC7430) (fig. Opmerking:Wanneer u het apparaat inschakelt, maakt de stoomtank een pompend geluid. Dit is een normaal geluid dat aangeeft dat er water naar de stoomtank wordt gepompt. , , Het aan-lampje op de stoomtank en het temperatuurlampje van het strijkijzer gaan branden om aan te geven dat de stoomtank en het strijkijzer beginnen op te warmen. , , GC7430: het lampje van de hoge stoomstand knippert om aan te geven dat de stoomtank bezig is met opwarmen. , , Na ongeveer 2 minuten blijft het stoomlampje continu branden om aan te geven dat het water in de stoomtank voldoende is opgewarmd om te kunnen stoomstrijken. 5 GC7430: druk op de stoomstandkeuzeknop om een stoomstand in te stellen die geschikt is voor de gekozen strijktemperatuur:  (fig. €7) -- Selecteer de ECO-stand voor optimale strijkprestaties bij temperatuurstanden van 2 tot MAX. Opmerking:Tijdens het strijken gaat het temperatuurlampje af en toe aan om aan te geven dat het strijkijzer aan het opwarmen is naar de ingestelde temperatuur. €8) -- Als u de stoomfunctie continu wilt gebruiken, schuift u de stoomvergrendeling naar de vergrendelstand. Als u wilt stoppen met stoomstrijken, ontgrendelt u de stoomvergrendeling (fig. Strijken zonder stoom (alleen GC7430) Druk niet op de stoomknop tijdens het strijken. [. . . ] Opbergen Zorg ervoor dat het apparaat voldoende is afgekoeld voordat u het opbergt. 1 Haal de stekker uit het stopcontact en laat het apparaat afkoelen. €20) Controleer regelmatig of het netsnoer en de toevoerslang nog steeds onbeschadigd en veilig zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC7430/02

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC7430/02 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag