Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC-7430

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC-7430. Wij hopen dat dit PHILIPS GC-7430 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC-7430 te teleladen.


PHILIPS GC-7430 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1703 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS GC-7430 BROCHURE (808 ko)
   PHILIPS GC-7430 (1850 ko)
   PHILIPS GC-7430 BROCHURE (803 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC-7430

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. Voorkom dat het netsnoer of de toevoerslang in aanraking komt met de hete zoolplaat van het strijkijzer. Als er stoom van onder de Calc-Clean-spoeldop komt tijdens het opwarmen, schakel het apparaat dan uit en draai de Calc-Clean-spoeldop verder vast. [. . . ] Stoomstrijken is alleen mogelijk bij hogere strijktemperaturen (temperatuurstand2tot maX). 4) 3 Stel de vereiste strijktemperatuur in door de temperatuurregelaar naar de juiste stand te draaien. 5) Opmerking: stoomstrijken is alleen mogelijk bij hogere strijktemperaturen (temperatuurstand 2tot maX). 4 Steek de stekker in een geaard stopcontact en zet de aan/uitknop op `aan' (GC7420) of druk op de aan/uitknop (GC7430) (fig. Opmerking:Wanneer u het apparaat inschakelt, maakt de stoomtank een pompend geluid. Dit is een normaal geluid dat aangeeft dat er water naar de stoomtank wordt gepompt. , Het aan-lampje op de stoomtank en het temperatuurlampje van het strijkijzer gaan branden om aan te geven dat de stoomtank en het strijkijzer beginnen op te warmen. , GC7430: het lampje van de hoge stoomstand knippert om aan te geven dat de stoomtank bezig is met opwarmen. , Na ongeveer 2 minuten blijft het stoomlampje continu branden om aan te geven dat het water in de stoomtank voldoende is opgewarmd om te kunnen stoomstrijken. 5 GC7430: druk op de stoomstandkeuzeknop om een stoomstand in te stellen die geschikt is voor de gekozen strijktemperatuur: (fig. 7) - Selecteer de ECO-stand voor optimale strijkprestaties bij temperatuurstanden van 2 tot MAX. Opmerking:Tijdens het strijken gaat het temperatuurlampje af en toe aan om aan te geven dat het strijkijzer aan het opwarmen is naar de ingestelde temperatuur. 8) Als u de stoomfunctie continu wilt gebruiken, schuift u de stoomvergrendeling naar de vergrendelstand. Als u wilt stoppen met stoomstrijken, ontgrendelt u de stoomvergrendeling (fig. [. . . ] 10 Draai de Calc-Clean-spoeldop rechtsom op de stoomtank tot de dop stevig vastzit. Opbergen Zorg ervoor dat het apparaat voldoende is afgekoeld voordat u het opbergt. 20) Controleer regelmatig of het netsnoer en de toevoerslang nog steeds onbeschadigd en veilig zijn. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC-7430

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC-7430 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag