Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 6621

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 6621. Wij hopen dat dit PHILIPS GC 6621 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 6621 te teleladen.


PHILIPS GC 6621 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1679 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC 6621

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Um die Dampfeinheit wieder zu aktivieren, stellen Sie den Ein/Ausschalter auf die Position “Aus” und dann auf die Position “Ein”. Fehlerbehebung In diesem Abschnitt sind die häufigsten Probleme zusammengestellt, die mit Ihrem Gerät auftreten können. [. . . ] €5) Tip: U kunt nog wel droog strijken door de stoomhendel niet in te drukken. De Calc-Clean-procedure uitvoeren met het Smart Calc-Clean-reservoir Laat het apparaat niet onbeheerd achter tijdens de Calc-Clean-procedure. 2 Zorg ervoor dat het apparaat tijdens de Calc-Clean-procedure is ingeschakeld (fig. 6 Houd de Calc-Clean-knop 2 seconden ingedrukt tot u korte piepjes hoort (fig. 7 Tijdens de Calc-Clean-procedure hoort u korte piepjes en een pompend geluid. Wacht ongeveer 2 minuten tot het apparaat het proces heeft voltooid (fig. 8 Wanneer de Calc-Clean-procedure is voltooid, houdt het strijkijzer op met piepen (fig. Let op: Tijdens de Calc-Clean-procedure komen heet water en stoom (circa 50 °C) uit de zoolplaat. 9 Veeg het strijkijzer droog met een doek en plaats het weer op het basisstation (fig. 10 Als het Smart Calc-Clean-reservoir tijdens de Calc-Clean-procedure heet wordt, laat het dan ongeveer 5 minuten afkoelen voordat u het aanraakt. 11 Leeg het Smart Calc-Clean-reservoir boven de gootsteen en berg het op voor toekomstig gebruik (fig. 28 NEDERLANDS Automatische uitschakelmodus (alleen bepaalde typen) -- Om energie te besparen schakelt de stoomgenerator automatisch uit als deze 10 minuten niet is gebruikt. [. . . ] Draai de temperatuurregelaar naar de gewenste temperatuurinstelling in plaats van CALC CLEAN. U hebt per ongeluk de Calc-Clean-procedure gestart (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK Schoonmaken en onderhoud’). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC 6621

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC 6621 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag