Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC6602

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC6602. Wij hopen dat dit PHILIPS GC6602 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC6602 te teleladen.


PHILIPS GC6602 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1672 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC6602

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Lees deze gebruiksaanwijzing, het boekje met belangrijke informatie en de snelstartgids op de verpakking zorgvuldig door voor u het apparaat gebruikt. €3) 1 Vultrechter voor het waterreservoir 2 Draagvergrendeling (alleen bepaalde typen) 3 ’Strijkijzer gereed’-lampje 4 Calc-Clean-knop met Calc-Clean-lampje 5 Stoomhendel 6 Temperatuurregelaar 7 Achterkant 8 Toevoerslang 9 Aan-uitschakelaar 10 Netsnoer 11 Stekker 12 Opbergruimte voor slang 13 Waterreservoir 14 Smart Calc-Clean-reservoir De temperatuur instellen Stel de vereiste strijktemperatuur in door de temperatuurregelaar naar de juiste stand te draaien. [. . . ] 6 Houd de Calc-Clean-knop 2 seconden ingedrukt tot u korte piepjes hoort (fig. 7 Tijdens de Calc-Clean-procedure hoort u korte piepjes en een pompend geluid. Wacht ongeveer 2 minuten tot het apparaat het proces heeft voltooid (fig. 8 Wanneer de Calc-Clean-procedure is voltooid, houdt het strijkijzer op met piepen (fig. 9 Veeg het strijkijzer droog met een doek en plaats het weer op het basisstation (fig. 10 Als het Smart Calc-Clean-reservoir tijdens de Calc-Clean-procedure heet wordt, laat het dan ongeveer 5 minuten afkoelen voordat u het aanraakt. 11 Leeg het Smart Calc-Clean-reservoir boven de gootsteen en berg het op voor toekomstig gebruik (fig. Leeg het Calc-Clean-reservoir voordat u de Calc-Clean-procedure start. Opmerking:Tijdens de Calc-Clean-procedure kan er schoon water uit de zoolplaat komen als er geen kalkaanslag in het strijkijzer aanwezig is. 28 NEDERLANDS Automatische uitschakelmodus (alleen bepaalde typen) -- Om energie te besparen schakelt de stoomgenerator automatisch uit als deze 15 minuten niet is gebruikt. -- Om de stoomgenerator opnieuw in te schakelen, zet u de aan/uitknop ‘uit’ en vervolgens weer ‘aan’. Problemen oplossen Dit hoofdstuk behandelt in het kort de problemen die u kunt tegenkomen tijdens het gebruik van het apparaat. [. . . ] U hebt per ongeluk de CalcClean-procedure gestart (zie hoofdstuk ‘BELANGRIJK Schoonmaken en onderhoud’). U hebt de temperatuurregelaar niet ingesteld op CALC CLEAN of u hebt niet gewacht tot het strijkijzer is opgewarmd. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC6602

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC6602 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag