Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC660/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC660/05. Wij hopen dat dit PHILIPS GC660/05 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC660/05 te teleladen.


PHILIPS GC660/05 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6427 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC660/05

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL  ees de folder met ‘Belangrijke informatie’ en de L gebruiksaanwijzing voor u het apparaat gebruikt. Voeg V geen parfum, azijn, stijfsel, ontkalkingsmiddelen, strijkconcentraat of andere chemicaliën toe om schade aan uw stomer te voorkomen. [. . . ] De kraaghulp ondersteunt ( het kledingstuk voor gemakkelijker stomen om kreuken in speciale delen van het kledingstuk te verwijderen, zoals kraag, zakken en manchetten. NL  teek de hand die u gebruikt om S kledingstukken vast te houden in de handschoen. NL  e broekknijpers op de hanger zorgen dat D broeken goed vastzitten, zodat u deze goed strak kunt trekken tijdens het stomen. Drücken Sie dann die Dampfausstoßtaste, um die Dampfeinheit erneut zu starten. NL GC670: knippert en de stomer zoemt kort wanneer het waterreservoir leeg is. Na een tijdje begint 3 te knipperen om aan te geven dat de stomer zich in de stand-bymodus bevindt. Vul het waterreservoir en plaats het op de voet om de stomer opnieuw te starten. 18  GC660: de stomer zoemt kort en 3 knippert wanneer het waterreservoir leeg is. NL  pmerking: Gebruik nooit schuursponzen, O schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. Maak het apparaat schoon en veeg verontreinigingen van de stoomkop met een vochtige doek en een niet-schurend, vloeibaar schoonmaakmiddel. NL  ij ontkalking worden kalk en onzuiverheden B die zich na langdurig gebruik in de stomer hebben opgehoopt, verwijderd. Zorg ervoor dat het waterreservoir wat water bevat voordat u begint met ontkalken. [. . . ] Verwijder al het water uit het waterreservoir en spoel het reservoir met schoon water. Een grote hoeveelheid water druppelt uit de stoomkop wanneer het apparaat opwarmt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC660/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC660/05 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag