Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC515/25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC515/25. Wij hopen dat dit PHILIPS GC515/25 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC515/25 te teleladen.


PHILIPS GC515/25 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4123 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC515/25

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL  Opmerking: gebruik nooit schuursponzen, schurende schoonmaakmiddelen of agressieve vloeistoffen zoals alcohol, benzine of aceton om het apparaat schoon te maken. [. . . ] U hebt de stomer op een tafel of stoel geplaatst in plaats van op de vloer. U hebt de stomer op een tafel of stoel geplaatst in plaats van op de vloer. U hebt de stoomkop en/of de stoomtoevoerslang lange tijd horizontaal laten liggen. U hebt de stomer op een tafel of stoel geplaatst in plaats van op de vloer. [. . . ] Een grote hoeveelheid water druppelt uit de stoomkop wanneer het apparaat opwarmt. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC515/25

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC515/25 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag