Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE. Wij hopen dat dit PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE te teleladen.


PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2456 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL  extra stoom bij het Voor strijken van een kledingstuk met hardnekkige kreuken houdt u de stoomschuifknop vast in de stand . [. . . ] Stel een strijktemperatuur in waarbij u de stoomstootfunctie kunt gebruiken (3 tot MAX). Plaats het strijkijzer op zijn achterkant en wacht tot het temperatuurlampje is uitgegaan voordat u de stoomstootfunctie gebruikt. Spoel het waterreservoir schoon en doe geen additief meer in het waterreservoir. Er vallen druppeltjes U hebt het klepje water op de stof van de vulopening tijdens het strijken. 23 Probleem NL Mogelijke oorzaak U hebt de stoomstootfunctie gebruikt bij een temperatuur die lager is dan 3. Gebruik de Calc-Clean-functie één of meerdere keren (zie ). Gebruik de Calc-Clean-functie één of meerdere keren (zie ). Als u de maximale stoomproductie wilt genereren, moet u de stoomregelaar ononderbroken in de positie vasthouden. [. . . ] Er komen Hard water vormt schilfertjes en schilfertjes binnen in verontreinigingen uit de zoolplaat. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC3580/30 STEAMGLIDE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag