Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 3569

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 3569. Wij hopen dat dit PHILIPS GC 3569 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC 3569 te teleladen.


PHILIPS GC 3569 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4586 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS GC 3569 (5409 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC 3569

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] NL  moeilijke kreuken doeltreffend Om te verwijderen, trek en houd de stoomregelaar in de maximale positie vast voor maximale stoomproductie. [. . . ] Ga verder met strijken, met het apparaat in horizontale stand, en wacht een tijdje voordat u de stoomstootfunctie opnieuw gebruikt. 23 Probleem NL Mogelijke oorzaak Het strijkijzer is niet heet genoeg. Oplossing Stel een strijktemperatuur in waarbij u de stoomstootfunctie kunt gebruiken (3 tot MAX). Plaats het strijkijzer op zijn achterkant en wacht tot het temperatuurlampje is uitgegaan voordat u de stoomstootfunctie gebruikt. U hebt de stoomstootfunctie gebruikt bij een temperatuur die lager is dan 3. Er druppelt water uit de zoolplaat nadat het strijkijzer is afgekoeld of is opgeborgen. [. . . ] Let op, in andere stoomregelaarstanden het is niet noodzakelijk om de stoomregelaar ononderbroken vast te houden. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC 3569

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC 3569 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag