Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2910 ANNEXE 1

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2910. Wij hopen dat dit PHILIPS GC2910 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2910 te teleladen.


PHILIPS GC2910 ANNEXE 1: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (276 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC2910ANNEXE 1

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Nederlands Inleiding Gefeliciteerd met uw aankoop en welkom bij Philips! [. . . ] -- Dit apparaat kan worden gebruikt door kinderen van 8 jaar en ouder en door personen met verminderde lichamelijke, zintuiglijke of geestelijke vermogens, of die gebrek aan ervaring of kennis hebben, als zij instructies hebben ontvangen over hoe het apparaat veilig kan worden gebruikt en er toezicht is om veilig gebruik vast te stellen en als zij zijn gewezen op de gevaren verbonden aan het gebruik. -- Kinderen van 8 jaar en ouder mogen alleen onder toezicht het apparaat schoonmaken en de CalcClean-procedure uitvoeren. -- Houd het strijkijzer en het netsnoer buiten het bereik van kinderen van 8 jaar of jonger wanneer het apparaat heet is, is aangesloten op het stopcontact en afkoelt nadat de stekker uit het stopcontact is gehaald. -- Voorkom dat het netsnoer in aanraking komt met de hete zoolplaat van het strijkijzer. Let op -- Sluit het apparaat uitsluitend aan op een geaard stopcontact. -- De zoolplaat van het strijkijzer kan zeer heet worden en bij aanraking brandwonden veroorzaken. -- Als u klaar bent met strijken, als u het strijkijzer schoonmaakt, als u bij het strijkijzer wegloopt (al is het maar even) en tijdens het vullen of legen van het waterreservoir, zet dan altijd de stoomregelaar op 0, plaats het strijkijzer op zijn achterkant en haal de stekker uit het stopcontact. -- Plaats en gebruik het strijkijzer altijd op een stabiele, vlakke en horizontale ondergrond. [. . . ] Als er geen Consumer Care Centre in uw land is, ga dan naar uw plaatselijke Philips-dealer. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC2910

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC2910 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag