Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE. Wij hopen dat dit PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE te teleladen.


PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (3244 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voeg geen parfum, azijn, stijfsel, ontkalkingsmiddelen, strijkconcentraat of andere chemicaliën toe om schade aan uw strijkijzer te voorkomen. [. . . ] NL  Gebruik de sproeifunctie voor het verwijderen van hardnekkige kreuken op elke temperatuur. Trek dan de stekker uit het stopcontact, houd het strijkijzer boven uw gootsteen, duw de schuifknop naar Calc-Clean en houd deze vast. Tijdens het strijken komen schilfertjes en verontreinigingen uit de zoolplaat. U hebt de stoomstootfunctie te vaak met onvoldoende tussenpozen gebruikt. Als de onderzijde van de strijkplank nat is, veegt u deze droog met een droge doek. Oplossing Stel de stoomstand in op of Vul het waterreservoir nooit tot boven het ‘MAX’-teken. [. . . ] Als u wilt voorkomen dat stoom condenseert op de strijkplank, gebruik dan een strijkplank met een bovenkant van metaalgaas. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC2910/20 POWERLIFE zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag