Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2045/35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2045/35. Wij hopen dat dit PHILIPS GC2045/35 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC2045/35 te teleladen.


PHILIPS GC2045/35 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (4944 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC2045/35

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Let op: Zet de stoomregelaar niet op een stoomstand als de ingestelde temperatuur lager is dan 2 of wanneer het strijkijzer nog opwarmt (wanneer het temperatuurlampje brandt). €2) Pulizia e manutenzione Pulizia -- Functies Sproeifunctie U kunt de sproeiknop gebruiken om het kledingstuk dat u wilt strijken te bevochtigen. Stoomstootfunctie Druk op de stoomstootknop en laat deze weer los voor een krachtige stoomstoot waarmee u hardnekkige kreuken verwijdert (fig. [. . . ] Verticale stoom U kunt de stoomstootfunctie gebruiken terwijl u het strijkijzer verticaal houdt. Zo kunt u kreuken verwijderen uit hangende kleding, gordijnen enz (fig. Automatische uitschakelfunctie (alleen bepaalde typen) Het strijkijzer schakelt automatisch uit als het in horizontale stand 30 seconden of in verticale stand 8 minuten niet is bewogen. Om het strijkijzer weer te laten opwarmen, tilt u het strijkijzer op of beweegt u het even heen en weer tot het lampje van de automatische uitschakelfunctie uit gaat. ECO-stoomstand Kies de ECO-stoomstand in plaats van de maximale stoomstand ; om energie te besparen, maar toch bevredigende strijkenresultaten te bereiken. €2) 1 Zet de stoomregelaar op stand t (droogstrijken), haal de stekker uit het stopcontact en laat het strijkijzer afkoelen. 3 Veeg schilfertjes en andere verontreinigingen van de zoolplaat met een vochtige doek en een niet-schurend (vloeibaar) schoonmaakmiddel. Let op: Houd de zoolplaat glad door te voorkomen dat deze hard in aanraking komt met metalen voorwerpen. Gebruik nooit een schuurspons, azijn of andere chemicaliën om de zoolplaat te reinigen. Fehlerbehebung In diesem Abschnitt sind die häufigsten Probleme zusammengestellt, die mit Ihrem Gerät auftreten können. Er druppelt water uit De ingestelde de zoolplaat of tijdens temperatuur is te laag het strijken ontstaan voor stoomstrijken. De stoomstootfunctie werkt niet goed (er lekt water uit de zoolplaat). Er komen schilfertjes en verontreinigingen uit de zoolplaat tijdens het strijken. Er druppelt water uit de zoolplaat nadat het strijkijzer is afgekoeld of is opgeborgen. Wanneer ik de stoomregelaar naar de turbostoomstand schuif, springt de stoomregelaar terug. U hebt het strijkijzer horizontaal neergezet terwijl er nog water in het waterreservoir zat. Storage Spoel het waterreservoir schoon en doe geen additief meer in het waterreservoir. Stel een strijktemperatuur in waarbij u de stoomstootfunctie kunt gebruiken (2 tot MAX). [. . . ] Stel een strijktemperatuur in waarbij u de stoomstootfunctie kunt gebruiken (2 tot MAX). gebruik de Calc-Clean-functie (zie ‘Calc-Clean-functie’ in hoofdstuk ‘Schoonmaken en onderhoud’). Leeg het waterreservoir en zet de stoomregelaar na gebruik op stand ‘dry’ (droog). [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC2045/35

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC2045/35 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag