Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED. Wij hopen dat dit PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED te teleladen.


PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (6286 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] 3 Veeg schilfertjes en andere verontreinigingen van de zoolplaat met een vochtige doek en een niet-schurend (vloeibaar) schoonmaakmiddel. Let op: Houd de zoolplaat glad door te voorkomen dat deze hard in aanraking komt met metalen voorwerpen. Gebruik nooit een schuurspons, azijn of andere chemicaliën om de zoolplaat te reinigen. [. . . ] opmerking: Spoel het waterreservoir regelmatig schoon met kraanwater. Calc-Clean-functie BELANGRIJK: gebruik de Calc-Clean-functie elke twee weken om de levensduur van het apparaat te verlengen en om een goede stoomproductie te garanderen. Wanneer er tijdens het strijken schilfertjes uit de zoolplaat komen), moet u de Calc-Clean-functie vaker gebruiken. 1 Zorg ervoor dat de stekker niet meer in het stopcontact zit en dat de stoomregelaar op t staat (droog strijken). 4 Haal de stekker uit het stopcontact nadat het temperatuurlampje is uitgegaan. €13) 6 Schud het strijkijzer voorzichtig tot al het water uit het waterreservoir is gebruikt (fig. Let op: Terwijl kalk wordt weggespoeld, komt er stoom en kokend water uit de zoolplaat. €2) Opmerking: Gebruik de Calc-Clean-functie nogmaals als het water dat uit het strijkijzer komt nog steeds veel kalkdeeltjes bevat. na het gebruik van de Calc-Clean-functie 1 Steek de stekker van het strijkijzer in het stopcontact. Spoel het waterreservoir schoon en doe geen additief meer in het waterreservoir. Fehlerbehebung In diesem Abschnitt sind die häufigsten Probleme zusammengestellt, die mit Ihrem Gerät auftreten können. Stel een strijktemperatuur in waarbij de stoomstootfunctie kan worden gebruikt (2 tot MAX). gebruik de Calc-Clean-functie (zie ‘Calc-Clean-functie’ in hoofdstuk ‘Schoonmaken en onderhoud’). Leeg het waterreservoir en zet de stoomregelaar na gebruik op de stand ‘droog’. Als u turbostoom wilt gebruiken, moet u de turbostoomstand van de stoomregelaar ingedrukt houden. €1) 1 Sproeikop 2 Klepje van vulopening 3 Stoomregelaar -CALC CLEAN = Calc-Clean-functie -= droog strijken -ECO- = optimale stoomafgifte -; = maximale stoomafgifte -= turbostoom 4 Stoomstootknop  5 Sproeiknop 6 Temperatuurregelaar 7 Temperatuurlampje (alleen bepaalde typen: met aanduiding voor automatische uitschakeling) 8 Netsnoer 9 Typeplaatje 10 Waterreservoir met MAX-waterniveauaanduiding 11 Zoolplaat Het apparaat gebruiken Het waterreservoir vullen Opmerking: Het apparaat is ontworpen voor gebruik met kraanwater. Als u in een gebied woont met zeer hard water, ontstaat er mogelijk snel kalkaanslag. In dat geval wordt het aangeraden om een combinatie van 50% gedistilleerd water en 50% kraanwater te gebruiken om de levensduur van uw apparaat te verlengen. [. . . ] In dat geval wordt het aangeraden om een combinatie van 50% gedistilleerd water en 50% kraanwater te gebruiken om de levensduur van uw apparaat te verlengen. €2) 2 Vul het waterreservoir met water tot aan de MAX-aanduiding (fig. 2 Zet het strijkijzer op zijn achterkant en steek de stekker in het stopcontact. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC1022/40 EASYSPEED zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag