Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC1022/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC1022/40. Wij hopen dat dit PHILIPS GC1022/40 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC1022/40 te teleladen.


PHILIPS GC1022/40 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2669 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC1022/40

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] In dat geval wordt het aangeraden om een combinatie van 50% gedistilleerd water en 50% kraanwater te gebruiken om de levensduur van uw apparaat te verlengen. €2) 2 Vul het waterreservoir met water tot aan de MAX-aanduiding (fig. [. . . ] Als u het probleem niet kunt oplossen met de informatie hieronder, ga dan naar www. Com/ support voor een lijst met veelgestelde vragen of neem contact op met het Consumer Care Centre in uw land (zie het ‘worldwide guarantee’-vouwblad voor contactgegevens). Probleem Er druppelt water uit de zoolplaat of er ontstaan natte plekken op de stof tijdens het strijken. De stoomstootfunctie werkt niet goed (er lekt water uit de zoolplaat). Er komen schilfertjes en verontreinigingen uit de zoolplaat tijdens het strijken. Er druppelt water uit de zoolplaat nadat het strijkijzer is afgekoeld of is opgeborgen. Wanneer ik de stoomregelaar naar de turbostoomstand druk, springt de stoomregelaar terug. U hebt het strijkijzer horizontaal neergezet terwijl er nog water in het waterreservoir zat. U hebt de turbostoomstand van de stoomregelaar niet ingedrukt gehouden. Oplossing Stel een strijktemperatuur in die geschikt is voor stoomstrijken. 2 Zet het strijkijzer op zijn achterkant en steek de stekker in het stopcontact. Het temperatuurlampje gaat branden om aan te geven dat het strijkijzer wordt opgewarmd (fig. [. . . ] €2) Schoonmaken en onderhoud Schoonmaken 1 Zet de stoomregelaar op t (droog strijken), haal de stekker uit het stopcontact en laat het strijkijzer afkoelen. 3 Veeg schilfertjes en andere verontreinigingen van de zoolplaat met een vochtige doek en een nietschurend (vloeibaar) schoonmaakmiddel. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC1022/40

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC1022/40 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag