Gebruiksaanwijzing PHILIPS GC020/05 QUICK STARTING GUIDE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC020/05. Wij hopen dat dit PHILIPS GC020/05 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS GC020/05 te teleladen.


PHILIPS GC020/05 QUICK STARTING GUIDE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2653 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS GC020/05QUICK STARTING GUIDE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Voorbereiding voor uw haar: Was uw haar met shampoo en conditioner en spoel het grondig uit. Droog uw haar voorzichtig met een handdoek om overtollig water te verwijderen. Houd de knop ( ) voor een koele luchtstroom Forberedelse av håret: Vask håret med sjampo og balsam, og skyll det grundig. [. . . ] 2 Beweeg voor het beste resultaat met een ronde borstel de concentrator met volledige spanning langs het haar, van de wortels naar de uiteinden. 3 Begin wanneer de wortels droog zijn met het drogen van het middengedeelte. draai uw polsen en borstel weg van uw hoofdhuid om de spanning te behouden. Tips: richt de föhn altijd omlaag wanneer u vanaf de haarwortels droogt. Leun tijdens het borstelen van uw haar naar voren om vermoeidheid te voorkomen. Herhaal stap 1-3 om de rest van uw haar steil te maken tot het helemaal droog is. 4 Houd voor een langduriger resultaat de knop voor een koele luchtstroom ( ) ingedrukt om uw haar te stylen. Indien het netsnoer beschadigd is, moet het worden vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met voorkomen. Reiniging en onderhoud dienen niet zonder toezicht door kinderen te worden uitgevoerd. Voor extra veiligheid adviseren we u een aardlekschakelaar te installeren in de elektrische groep die de badkamer van stroom voorziet. Deze aardlekschakelaar dient een waarde te hebben die niet hoger is dan 30 mA. Het plaatsen van metalen voorwerpen in de roosters is gevaarlijk en kan elektrische schokken veroorzaken. Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. [. . . ] Controleer voordat u het apparaat aansluit of het voltage dat op het apparaat is aangegeven overeenkomt met de plaatselijke netspanning. Gebruik het apparaat niet voor andere doeleinden dan beschreven in deze gebruiksaanwijzing. Laat het apparaat nooit zonder toezicht liggen wanneer het is aangesloten op een stroombron. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS GC020/05

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS GC020/05 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag