Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC 9212 BROCHURE

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC 9212. Wij hopen dat dit PHILIPS FC 9212 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC 9212 te teleladen.


PHILIPS FC 9212 BROCHURE: De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1042 Ko)

U mag de volgende handleidingen teleladen die in verband staan met dit product :

   PHILIPS FC9212 (2671 ko)
   PHILIPS FC 9212 (8260 ko)
   PHILIPS FC9212 (8260 ko)
   PHILIPS FC 9212 BROCHURE (925 ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC 9212BROCHURE

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] [. . . ] Dankzij het efficiënte ontwerp is het apparaat ook uitzonderlijk stil. HEPA AirSeal, HEPA 13-filter Het ontwerp van deze stofzuiger is zodanig dat alle aangezogen lucht door het wasbare HEPA 13-filter wordt gevoerd (99, 95% filtratie), voordat deze wordt uitgeblazen. Er kan geen lucht ontsnappen. Tri-Active-mondstuk Dit unieke mondstuk heeft een aerodynamische vormgeving voor een maximaal reinigingseffect. Het is voorzien van zijborstels voor het verwijderen van stof in hoeken en bochten, en heeft een opening aan de voorkant voor het opnemen van grover vuil. Elke beweging zorgt direct voor een schoon resultaat. Publicatiedatum 2011-03-15 Versie: 4. 0. 1 © 2011 Koninklijke Philips Electronics N. V. [. . . ] [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC 9212

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC 9212 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag