Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8471/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8471/01. Wij hopen dat dit PHILIPS FC8471/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8471/01 te teleladen.


PHILIPS FC8471/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (2020 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC8471/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] Om de buizen aan het handvat en aan elkaar te bevestigen, steek het smalle deel in het wijdere deel en draai de buis rechtsom. 2 Om de buizen en accessoires te verwijderen moet u ze linksom draaien en lostrekken. Stel de buis in op de lengte die u het prettigst vindt tijdens het stofzuigen. [. . . ] Met het combinatiemondstuk kunt u zowel tapijt als harde vloeren stofzuigen. Duw met uw voet op het kantelpedaal bovenop het combinatiemondstuk om de borstelstrip voor het zuigen van harde vloeren naar buiten te laten komen. Druk nogmaals met uw voet op het kantelpedaal om de borstelstrip weer in het mondstuk te laten verdwijnen. De spleetzuigmond kan gebruikt worden om kleine hoekjes en moeilijk bereikbare plekjes te zuigen. Zet het handvat op de stofzuiger rechtop om toegang te krijgen tot het opbergvak voor de accessoires. De spleetzuigmond kan aan de buis bevestigd worden of direct aan de handgreep. Het kleine mondstuk kan gebruikt worden om kleine oppervlakken, zoals de zittingen van stoelen en banken, schoon te maken. Zorg ervoor dat het filter op de juiste manier in de filterhouder zit voordat u de filterhouder dicht doet. Philips s-bag` papieren stofzakken zijn verkrijgbaar onder typenummer FC8021 (service nummer 4822 480 10113). De aanbevolen stofzakken zijn geschikt voor meerdere types Philips stofzuigers. Voor compacte stofzuigertypes als de City Line en de Impact betekent dit dat de capaciteit van de stofzak niet volledig benut zal worden, omdat de capaciteit van het stofzakcompartiment kleiner is dan dat van de stofzak. Dit heeft echter geen invloed op het optimaal functioneren van uw stofzuiger. Twee AFS Microfilters en een motorbeschermingsfilter zijn verkrijgbaar onder typenummer FC 8032 (service nummer 4822 015 70056). Als u problemen heeft met het verkrijgen van stofzakken, filters of andere accessoires voor dit apparaat, kunt u contact opnemen met de Philips Helpdesk. [. . . ] Twee AFS Microfilters en een motorbeschermingsfilter zijn verkrijgbaar onder typenummer FC 8032 (service nummer 4822 015 70056). Als u problemen heeft met het verkrijgen van stofzakken, filters of andere accessoires voor dit apparaat, kunt u contact opnemen met de Philips Helpdesk. Zie het 'worldwide guarantee' vouwblad voor telefoonnummers van de Philips Helpdesk. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC8471/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC8471/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag