Gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8452/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek… VERGEET NIET: ALTIJD DE HANDLEIDING LEZEN ALVORENS TE KOPEN!

Gesponsorde links

Indien de inhoud van dit document met de handleiding overeenstemt, met de gebruiksaanwijzing, met de instructielijst, de installatielijst, of gebruikerslijst, met de handboek, met de montageschema of met de gids die u zoekt, aarzel niet die te teleladen. YYY laat u toe gemakkelijk toegang te hebben tot de informaties over de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8452/01. Wij hopen dat dit PHILIPS FC8452/01 handleiding nut zal zijn voor jou.

JeHandleiding laat toe de gebruiksaanwijzing PHILIPS FC8452/01 te teleladen.


PHILIPS FC8452/01 : De integrale gebruiksaanwijzing teleladen (1751 Ko)

Handleiding samenvatting: gebruikershandleiding PHILIPS FC8452/01

Uitgebreide gebruiksaanwijzingen staan in de gebruikershandleiding.

[. . . ] -- Indien het netsnoer beschadigd is, moet u het laten vervangen door Philips, een door Philips geautoriseerd servicecentrum of personen met vergelijkbare kwalificaties om gevaar te voorkomen. -- Haal de stekker uit het stopcontact voor u het apparaat schoonmaakt of onderhoudt. -- Houd toezicht op jonge kinderen om te voorkomen dat ze met het apparaat gaan spelen. [. . . ] Kleine turboborstel (alleen bepaalde typen) De kleine turboborstel is speciaal ontworpen voor het doeltreffend verwijderen van dierharen en pluisjes van meubilair en matrassen. Spleetzuigmond en kleine zuigmond (alleen bepaalde typen) -- Gebruik de spleetzuigmond om kleine hoekjes en moeilijk bereikbare plekjes te stofzuigen. Het apparaat gebruiken Stofzuigen 1 Trek het snoer uit het apparaat en steek de stekker in het stopcontact. 2 Druk met uw voet op de aan/uitknop boven op het apparaat om het in te schakelen (fig. Opmerking: Als u even wilt pauzeren, parkeert u de buis in een handige stand door de rand op de zuigmond in de parkeersleuf te schuiven (fig. De zuigkracht instellen -- U kunt de zuigkracht aanpassen met de elektronische zuigkrachtregelaar op de stofzuiger (fig. Schoonmaken en onderhoud  Haal de stekker uit het stopcontact voor u het apparaat schoonmaakt of onderhoudt. 3 Trek de filterhouder met het motorbeschermingsfilter uit het apparaat (fig. Schud het motorbeschermingsfilter boven een afvalbak uit om het schoon te maken. 5 Plaats het filter in de filterhouder en schuif de filterhouder terug in het apparaat. De kleine turboborstel schoonmaken (alleen bepaalde typen) Volg de hieronder beschreven stappen om de borstel in de kleine turboborstel schoon te maken: 1 Schakel het apparaat uit en haal de stekker uit het stopcontact. De herbruikbare, wasbare stofzak legen (alleen in bepaalde landen) In bepaalde landen wordt deze stofzuiger geleverd met een herbruikbare, wasbare stofzak. Als u de herbruikbare stofzak wilt verwijderen of plaatsen, volgt u de instructies in hoofdstuk ‘De stofzak vervangen’. Vervangen Haal de stekker uit het stopcontact voor u het apparaat schoonmaakt of onderhoudt. [. . . ] Opmerking: Om de telescoopbuis zo stabiel mogelijk op te bergen, stelt u de buis in op de kortste lengte. Milieu -- Gooi het apparaat aan het einde van zijn levensduur niet weg met het normale huisvuil, maar lever het in op een door de overheid aangewezen inzamelpunt om het te laten recyclen. Op die manier levert u een bijdrage aan een schonere leefomgeving (fig. [. . . ]

VOORWAARDEN VAN TELELADING VAN DE HANDLEIDING PHILIPS FC8452/01

JeHandleiding biedt een gemeenschapsdienst van aandeel, archivering on line en van opzoeking van documentatie betreffende het gebruik van materialen of software : handleiding, gebruiksaanwijzing, installatiegids, technisch handboek…
In geen enkel geval zal JeHandleiding verantwoordelijk zijn indien het document dat u zoekt niet beschikbaar is, onvolledig is, in een andere taal is dan de uwe of indien de benaming en de taal niet overeenstemmen. JeHandleiding, in het bijzonder, verzekert geen vertalingsdienst.

Klik op "De handleiding teleladen" indien u de formulering van dit contract aanvaardt. De telelading van de handleiding PHILIPS FC8452/01 zal dan beginnen.

Een gebruiksaanwijzing opzoeken

 

Copyright © 2015 - JeHandleiding - Alle rechten voorbehouden
De aangehaalde merknamen behoren tot hun respectieve eigenaars toe.

flag